|
ön farların kontakla beraber çalışması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 17:06 |
selam.
önceki aracımda alışmışım 24 saat farlar açık gezerdim. alışkanlık... şimdi partner 2005 için, arabyı çalıştırdığımda farlar otomatik yansın istiyorum. acaba böyle bir lüksüm var mıdır? ben çözemedim böyle bir şey. olsa kesin bilirdim. bende sinyal kolundaki far switchini çevirince yanıyo, çevirince sönüyo. o kadar.
Düzenleyen cocomo - 20 Temmuz 2013 Saat 17:41 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bızım 206 larda otomatık yanan farlar var ama sızınkını bılemedım yada şöyle bısey dene kardesım parklar acıkkan sol sınyal kolunda eger en tepe noktada buto warsa BASILI TUT otomatıc lıghtıng actıve yazması lazım
|
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
heee onun yazacağı ekran bende yok .. bende 2 satır bilgi ekranı var sadece. :) olmaz işler benimkisi ben biliyorum :)
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
soner09
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olsun dene belkı vardır:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |