![]() |
|
Acil yardım aracım çalışmıyor! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2013 Saat 22:01 |
Merhabalar.. Yarın memlekete gideceğim biraz önce arabayı çalıştırıp bir yere gidecektim ki aracım çalışmadı. Kontağı çevirdikten sonra tın diye bir ses geldi ve benzin göstergesinin orda dinamik denge kontrolü (esp/asr) gösterge lambası yanıyor ve aracım çalışmıyor. Dikkat ettiğim kapı kumandası da çalışmadı açarken manuel olarak açtım kapıyı ve tarih göstergesi de sıfırlanmış durumda. Yarın sabah 600km yolculuğa çıkacağım ne yapmam lazım. Çalıştırabilirmiyim aracı bilgisi olan varsa çok sevinirim..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü bencede...
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akü bitik olduğunda bu şekilde uyarı sesi verir mi? Birde uzunları falan yaktım yanıyordu. Elektronik bir hata olabilir mi? Sıkıntı akü ise yarın sabah değişirim.
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Hemşerim bi vurdurma yöntemi ile deneyin bakalım çalışacakmı araba bencede aküden.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
pardon aracın otomatik vites oldugunu sonradan gördüm aküdendir diye düşümüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
araç otomatik evet. herkes aküden diyor yarın bir servise göstermek lazım küçük bebek var yolda falan kalmayalım Allah muhafaza..
|
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
aku bitik oldugu zaman tin degilde tik diye bi ses berip kalir genelde geçende benimde bosaldi aku vurdurdum çalisti takviye yapin bi bakalim zaten akudense çalistirip çikin yol'a istop etmedikten sonra sikinti çikmaz :)
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Peugeotlar akü zayıflayınca saçma sapan tepkiler verir, zayıf akü yüzünden ABS arıza lambası yakan çok peugeot gördüm bence de akünüzü ölçtürün.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
anahtarınca çalışmaması ne tuhaf :D benim başıma gelenler geliyor insanlara,
o bir etken 1 keresinde benim alış veriş sırasında başıma gelmişti, teyibi açık bırakmışız yaklaşık 2 saat civarıydı geldik kumanda çalışmıyor marşa 5 kere bastıktan sonra falan çalışmıştı, muhakkak aküdür.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.. Sorun akü imiş yola cikmadan sabah sanayiye gidip değiştim 140 liraya Mutlu akü aldım 60 amper sorun çözüldü :) |
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Geçmiş olsun.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |