![]() |
|
kasko yaptırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 22:09 |
ben 1700 tl ye yaptırdım sen iyi yaptırmışın o fiyata
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun herkese kasko lazım ama fiyatlar cep yakıyor kaskosuz biniyoruz malesef.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
gokhancam1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2013 Konum: şirinyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhancam1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim en düşüğü 1657 lira cıkmıstı :D
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
KARDESIM YAPTIRIRSAIN AMA yemezler anca anlasma yapcaN boyacılan ama seneye kaskon yukselcek oda var
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
arkdaşlar benim arabanın sağında solunda çizikler var marşpiyelde bide sol arkada ufak bi ezik var bunları yaptırmaya ve arabayı tavan hariç komple boyatmaya kalksam 1000 tl falan tutatr sanıyorum kasko yaptırsam kaskodan bunları yaptıramzmıyım veya kaskodan bunları yaprırabilmem için ne yapmak gerek
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
soner09 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Azizcim belkı hatırlarsın ben buyuk bı kazada 206 mı kaybetmıstım kaskom yoktu allah bıdaha gostermesı o gunlerı korkumdan yaptım acıkcası yoksa 1200 bıle sua bana cok yanı
allah kımseye kullandırmayı asıp etmesın
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
valla çok iyi etmişsiniz fiyatlar makul çıksa nende yaptıracaktım 2000ler 3000ler havada uçuyor
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hayırlı olsun allah ihtiyaç duydurmasın inşallah. evet fiyatlar çok uçuk.
Bana 2800 çıkmıştı yüreko dan :D anadoludan 2200 çıkmıştı :D 1 yıl içinde allah korusun yapsam yapsan zaten okadarlık kaza yaparsın allah korusun sakınsın dedim yaptımadım malesef. üzülüyorum ama napalım en düşük 2200 tl. Magic's lerim daha iyi dedim :D :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
anladım walla allah yardımcınız olsun:( cok yuksek cıkıo
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aynen poliçeyi yaptırdığınız il farketmez, etken olan plaka ve ikamet ettiğiniz şehir
|
|
![]() |
|
hee 34 olunca daha fazla cıkıo dımı kasko falan
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ama plaka 09 :)
|
|
![]() |
|
ıstanbuldan yaptırdım kaskoyu bende:)
|
|
![]() |
|
İkinci bir araba parası istiyorlar resmen, İstanbul da daha uçuk fiyatlar çıkıyor, 206'ya 5 yıl kaskosuz binmiştim
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
benimkine 3600 tl çıkmıştı ak sigortadan
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
evet mını onarım var kardesım ayna ıvır zıvır hepsını kapsıyo en uyguuda buydu anadolu sıgorta
bıkere basım yandı eskı 206m hurdaya gıtmıstı kazada kaskom yoktu:(
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Rakam güzel, özellikle cam teminatı ve mini onarım teminatı var mı? Onlara özellikle bakın. Bir de senede bir kez dikiz ayna,far,stop vb. ufak parça ücretsiz ve hasarsızlığı bozmadan hakkınız oluyor. Poliçe klozlarını okuyun. Emin olun çok faydası oluyor. Hayırlı olsun...
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
300 tl var kardesım mesela 10000tl hasar var 9700 oduo 300 sen
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
gayet uygun yaptirmissin muafiyet varmi
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
ewet ya ne fıyatlar verdıler anlatamam 4 bın 3 bın 2500
1600 ucmus bızım araclar valla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |