|
Aracın arkası zıplıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2013 Saat 09:57 |
herkese iyi günler arkadaşlar.
2008 model 207 trendy modeli aracım var. 4 lastik 45 gün önce değişti.michelin marka lastik aldık.ucuza kaçmadık. balans ayarı da yapıldı lastiklerin. geçen gün yetkili serviste lifte kaldırılıp check-up ıda yapıldı.ön ve arka takım ne bir boşluk ne bir arıza...
aracla 130 km den sonra arkası zıplamaya-titremeye başlıyor. 150 yi zorlamak istiyorum ama zıplama-titreme devam ettiği için korkuyorum o hıza çıkmaya. aracı süratli kullanan birisi değilim. ama otoyolda aracı arada bir açmak için hızı yükseltip düşürmek istiyorum. dediğim gibi 130 dan sonra arka taraf zıplamaya başlıyor. sizce sorun nedendir acaba? Düzenleyen maverick - 15 Temmuz 2013 Saat 10:03 |
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bilmiyorum ama sadece bir fikir olarak lastik hava basıncıyla alakalı olabilir mi acaba?
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkası zıplıyor derken düüm düüzz yoldamı oluyor yani ?
mesela biz 200 220 lere ulaşanlarız, yol durumuna göre bizimde zıplıyor hatta 1 yer var 4 tekerin yerden ayrıldığını bile hissediyorum asfalt ta dalgalı yerler var ama araç komple esniyor sadece arka değil, lastik yanak genişliği nedir acaba? bide lastik üretim yıl ve haftasına dikkat ettiniz mi?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlarda yamukluk eğrilik var mı?
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2013 yılının 11. haftası lastikler. lastikler taze daha.orjinal lastik ebatları.
Düzenleyen maverick - 15 Temmuz 2013 Saat 11:03 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende ondan şüpheleniyorum. ama balans yaparken usta söylerdi jantın eğri diye. diğer forumlarda da benzer konu tartışılmış. kimisi balans makinalarının 120 km/h hızla çevirmediği için balansı tam tutturamadığını yazmış. kimise de jant yamukluğundan bahsetmiş.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Jant yamukluğundan yapabilir gözünden kaçmıştır belki balans yapan adamın tekrar bi bakmakta fayda var ben lastıklerımı değiştiriken sordum adama titreme var dıye baktı balans yaparken ıkı yerde yamukluk var dedi duzelttı sorun kalmadı lastik basınçlarındanda yapabılır eğer araçta arkada oturan yoksa arka lastıklerı önlere göre biraz daha inik bırakırım ben herzaman mesela önler 32 arkalar 30 gibi eşit şişirince benım aracımda zıplıyor bılmem ne kadar doğru ama ben çözüme düz mantıkla ulaştım sıkıntı olmuyor ...Benim asıl sorum şu lastıklerı değiştirmeden böyle bir sorun varmıydı ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlarin yamuk bence dostum...yuksek hizda dahada belli olur jantlardaki deformasyon....jantlari sokup arka tarafina bakin..kolay gelsin
Düzenleyen voodoo - 15 Temmuz 2013 Saat 19:21 |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
salıncak burçları veya rot burçları olabilir ama işinin ehli bir usta bunları bilir ve sorunu çözer zannımca....
|
|
cocomo
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikçilerde elektronik bi alet var jant düzeltiyorlar onunla.
ama güven olur mu diye sorarsan bilemem.. ben yaptırdım memnun kaldım. ama tabi ki iyi bir rotçuya göstermekte fayda var... lastikçiler her zaman işten anlayamayabiliyor. ben geçen sabah fren balatalarını değiştirdim. öğlen de lastikleri yeniletmeye gittim. lastikçi adam tekeri sökünce baktı, abi balatalar bitmiş haberin olsun dedi. dedim kafan mı güzel sabah değişti daha. iyi bak dedim. adam ben gösterdim pabuçları. haa abi haklısın dedi.. şimdi bu adama ben jant düzeltme de yaptırdım. ne kadar güvenilir böyle bir insanın düzelttiği janta? :) o yüzden her işi ehline yaptırmak lazım. rotçuya gidersen sana hem ayar çeker, hem de sorun varsa onu keşfedip arka takım ile ilgili bilgi verir sana..adamın işi o çünkü.
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |