![]() |
|
hararet kirmizi isiktan kurtulmuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hk26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 02:40 |
Musurlerin hepsini degistirdim bi devir daim pompasi kaldi onuda degistirirsem sorun cozulurmu yardim bekliorum acayip bunaldim :(((
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatör kirlenmişse oda yapabilir.. onada baktırın isterseniz
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
bence araç gercekten hararet yapıyormu onu kontrolettir
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ben devirdaimi trigeri değiştirirken değiştirttim hararet 80 i geçmez şu dönemler kışın falan değil yanlış anlamayın sadece dık rampaları çıkarken biraz 90 a doğru gelıyor okadar hararet olayında devirdaiminde değişmesi etkili oluyor diye düşünüyorum sonucu göz önunde bulundurunca.Erolunda dediği gibi yanlız araç gerçekten hararetmi yapıyor yoksa öylemı gösteriyor oda var ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hararetiniz yükseliyormu peki yoksa sadece lambasımı yanıyor araç yagını bir kontrol edin derim benim eski aracımda yag eksildigi zaman hararet lambası el freni lambası beraber yanıp sönüyordu aracım 106 idi.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
hk26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Ewet motor stop ediodu motor acayip isiniyodu devir daim pompasini degistirttim gene yapiodu en son sahin musuru taktirdim yazlik 78-62 bu seferd fan daha cok calisio ama harareti azaltti fan coo calisio on dakka sonra kapatio fan esk.de adam akilli usta yok devir daim pompasinda bosu bosuna degistirdi siyircam valla az kaldi ilk arabam ve cok sewiorum yoksa bi bidon benzinle yakacam
|
|
hkemal
|
|
![]() |
|
Düzenleyen hk26 - 16 Temmuz 2013 Saat 02:10 |
|
hkemal
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |