![]() |
|
devir daim pompasi arizali sanirim hararet kirmizi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hk26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Konum: eskisehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2013 Saat 02:12 |
Arabam 98 model 106 xs 1.6
surekli hararet yapio musurleri degistirdim bi devir daim pompasi kaldi onusda aldim pazar takiliicqk acaba sorun pompadamidir yoksa daha parca yenilicekmiyim yardimci olursaniz sevinicem Düzenleyen hk26 - 14 Temmuz 2013 Saat 02:18 |
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi hararet kırmızının o kadar çok sebebi olabilir ki..
ucuzdan pahalı masrafa kadar çöze çöze gideceksin bence :/
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracinizin yagini kontrol edin benim aracimda 106 xs idi hararet lambasi yanmaya basladi bir ara surekli yagi tamamladim duzeldi ne alakasi var deyip gecmeyin sorun boyle cozulmustu gercekten
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |