![]() |
|
206 arka camlar nasıl otomatik yapabilirm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2013 Saat 18:46 |
arkadaşlar 206 ful modellerinde arka camlar yan aynalar falan otomatik benimkinde değil nasıl yapabilirim kaça malolur tecrübe edeniniz varmı
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta dediğiniz şekilde. Arka camları otomatiğe çevirebileceğinizi sanmıyorum yani en azından verilecek uğraşa değmez, camlara cam kaldırma motorları takılacak kablolar düğmelere çekilecek yeni düğmeler alınacak orta el freninin arkası kesilip montelenecek falan falan. Hem yapılsa bile dediğim gibi hiç orjinal durmaz uğraşınıza da masrafınıza da değmez.
Aynalara gelince, roland garroslarda orjinalde otomatik katlanan aynalar var ancak ben almadan önce o aynalar kırılmış ve normal elektriklilerle değiştirilmiş yani ayarlar elektrikli ama katlanmıyor. Elektrikli aynaya çevirmenizde benzer işlemlerle çok zor olacaktır masraf ve uğraş değeceğini düşünmüyorum. Ha imkansız mı, sanmam yani neler neler yapıyor insanlar. Ama uğraş+masraf/sonuç endeksine değeceğini hiç sanmıyorum |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
tuzlu olur. yapılmaz değil. orjinalinden de farkı olmaz bence. elfreninin arkasındaki bölüm farklı değilse eğer full olanlardan kesersin oraya tuşları montelersin. tuşlara da bir kablo çekersin. camlarada motorunu takarsın.
asıl sıkıntı otomatik yaptıktan sonra kapıdaki döşemeye nasıl bir ayar çekeceksin. cam açma kolunun deliği kalacak orda. orda orjinallikten uzaklaşılacak biraz gibime geliyor. bence gerek yok arka camları komple iptal et daha mantıklı :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Arkası elektirkli camlı çıkma kapılardan tesisatı sökmeniz lazım. Ya da servis veya parçacılar aracılığı ile parçanın temin edilmesi lazım.
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
gerekli motor ve kumanda elemanları ve uğraşmaktan kaçmayan bir elektrikçi ile olur neden olmasın...
ama çıkmacılardan temin etmeni öneririm ekipmanları...
|
|
![]() |
|
EmreÖz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Konuyla alakalı pek bi bilgim yok ama yapılabilir diye düşünüyorum.. sağlam bi usta lazım.. ama tuzlu olur :)
|
|
CNN18
|
|
![]() |
|
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
abi aynı konu ile ilgili bende konu acmıstım arka cam otomatiği tüm sistemi 100 tl ye alıyordum fakat takrıra bişlecek sabırlı bir usta lazım bulamadıgım için almadım bide elektrik sistemi tekrar elden gecmesi gerekiyor haliyle tabi düğmelerde
|
|
QWERTY
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bence iyi ama maliyeti işin içine girince dğişiyor. daha önce bir konudada bahsetmiştim, fuzuli masraf, arkada oturana 1 dondurma ısmarlarım kendi açar kapatır :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |