![]() |
|
Peugeot Motor yag pompasi sorunu ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DOGANAY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Konum: yardim Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 22:52 |
Selam arkadaslar ben bu siteye internette dolasirken rastladim gercekten cok faydali bir forum Site yöneticilerine emegi gecen arkadaslara saygilar..
Arkadaslar benim sorunum motor yag pompasi.?? Ben almanya berlinde kaliyorum.. Arabam Peugeot 2006 Dizel . Sorunun baslama nedeni !! Otabanda giderken arka sag lastik patladi ve 20 - 30 metre yani durana kadar patlak cantin üzerinde gittim. ve daha sonra lastigi degistirdim . o arada arabam motorun turbo,nun izasinda yere yag damlattigini gördüm ve arabami calistirdim yoluma devam edecektim ama motor sesi bana cok degisik geldi yani VENTiL ayari kacmis gibi cok sesli cikiyordu . ve bunun üzerine PEUGEOT SERViSiNE Gittim hatalari sildirdim motor temiz cikti !!!! Yanliz bir sorun haric. MOTOR YAG POMPASI hatali cikti motorun üst bölümüne yag cok az pompaliyor.. Arkadaslar simdi sizlerin arasinda ustalara soruyorum bu ariza pompa yerindenmi KAYDI yoksa pompa KIRILDIMI yada TIKAN,DIMI !!!! MOTOR YAGI Biraz eski tikanmada ola bilir sanirim bu benim düsüncem eger öyleyse bunu nasil temizlerim arkadaslar acil yardim lütfen.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pompa süzkeci tıkalı olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |