|
"P.T. Kocaeli için İftar vakti"[Buluşma]03.08.2013 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2013 Saat 17:55 |
||
Sevgili üyeler, Kocaelinde iftar düzenleyelim dedik, 03.08.2013 ctesi akşamını uygun gördük, gelmek isteyen herkeze açıktır. Yer : Gölkay (Bıçkıdere göleti) GÖLEVİ Cafe & Restourant tarih : 03.08.2013 cumartesi KUZU ÇEVİRME ve Spesyaller sınırsız çay (30tl kişi başı) Katılanlar; Aziz mahmutbasaran +1 Black GTI VLKNYKSLN ersin025 Düzenleyen Aziz - 30 Temmuz 2013 Saat 11:42 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende belki gelebilirim diyenlerdenim.
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tarih çok güzel hatta nerdeyse cuk oturmuş umarım bi aksilik olmaz
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Benim belki çok küçük ama ufacık, arabamda yok zaten :( magirus da İzmite çalışmıyor:)
|
|||
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
serkan hocam sen yeterki gelmek iste bi orta yolunu buluruz senle
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İnşallah bakalım Ersin, kısmet
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
kocaelinde erken oluyorsa kesin geliyorum
şaka bir yana belki bende gelebilirim serkan abiyi alıp
Düzenleyen Alper'EN AKSU - 11 Temmuz 2013 Saat 08:56 |
|||
Black GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2013 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 283 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Black GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Gti görünümlü hdi in var artık :D vız gelır sana yollar petrol ıstasyonları :D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aynen birazcık öle oldu ibrahim inşallah uyarda gelebiliriz diyelim artık
|
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güzel bi buluşma olacak sanırım yine yeniden :)) Sekan abi magirus dan kralı var abi, Setra var, travego var, fortuna mega var, :D :D metro var efetur var, istiyorsan Kralların Kralı GTI var gelem alam sizi ayıpsın 33 dk maximum :))
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
dream
3. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ramzanda mangal caiz değil :)
|
|||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sen yine 33 dk ya gelme azizim bizi bekle biz gelelimn
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
||
napam yani sizden önemli evladı şahanem vardı o geç geldi onu bekledim, ayrıca 12 demiştik diye bende ofiste iş yapmam gerekti biraz 11di eve geldim duşa girdim duşta telefonla adres tarifi yaparak evladı şahanemi getirmeleriyle uğraştım (yeni evimizi görecekmişlerde annemler ablamlar) aral onlardaydı biz getiririz dediler falan filan derken saat oldu 12 daha bulamadılar gölkenti, hatta restorantın ordan bile geçmişler bilemedikki :D o gecikme ters giden işlerden oldu malesef :) ayrıca hiç gelemiyordum 5yıl kutlamasına gemi geliyordu ki dua edelim gelmedi gemi :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tamam tamam teşekkür ederiz yinede biz geliriz
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ok eyvallah :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yaralı Güncel
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Güncel.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Son 5 gün Günceli, Menü ve Hesapları belirleyelim arkadaşlar.
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
ersin025
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aziz kardeşim listeye benide eklemişmiydin gerçi ben eklendim diye biliyorum ama yinede garanti olsun istedim
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |