![]() |
|
106 Arka koltuk ve bagaja led uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2013 Saat 10:57 |
|
Hafta sonu için şehir dışına çıkmıştım arabamı da babama bıraktım, bir ara yapalım içerdeki lamba bir işe yaramıyor falan diye led konusunu konuşmuştuk babamla, pazartesi sabahı şehir dışından geldim arabama bindim ki ne göreyim babam ledi döşemiş
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
daha sonra bagaj içindeki lambanında yetersiz olduğunu düşündüm ve orayada ben uyguladım
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Resimler parça parça mesajlarda oldu ama kusura bakmayın beceremedim tek seferde :) arka koltuk için yaptığımız uygulamanın elektriğini parklardan aldık araya bir anahtar koyduk istediğimiz zaman yakıp söndürebiliyoruz. Bagajdakini de direk bagaj lambasının fişine bağladım böyle birşey çıktı ortaya bakalım sizler beğenecek misiniz merak ediyorum
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Beğenen yada beğenmeyen yok mu arkadaşlar merak içindeyim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Bi parça ortaya olsa daha güzel olurdu belkide, öyle boydan boya biraz abartı oldu kabul ediyorum
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
hoca bizler iyi adamlarız bilirsin bence iç kısımdaki hiç olmamış, bende vantuzlu pilli 12li led var lazer gibi mübarek bit pazarından 10 tl ye aldım, çok kullanışlı o ledi ordan sök bu dediğime bi bak derim :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
O yüzden fikirlerinizi almak istedim zaten :) en kısa zamanda dediğin gibi bişey bulmak lazım o zaman :) ah baba ah yaktın beni boydan boya çift taraflı bant çekmiş bide onu yapıştırmak için :) kolay sökülür inşallah :) hiç olmassa kablo pek gözükmeden ortaya bi parça bırakmalıyım pillisini bulamazsam :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Şahin taksilere benzemiş.
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
olmamış hocam kullanıma göre değişir aydınlanmayı sağlamış ama yakışmamış araca.Tavana veya müsait bir yere kuçuk bır ışıklandırma yerleştirebilirsiniz genelde boyutları kuçuk olsada arka cama bu kadar yakın bır ışıklandırma yaptığınız surece aracın arkasından bakıldığında hoş bır goruntu olmıcaktır.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
:D vurun dedik öldürdün, eyvallah :D
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
aynı yere 10-15 cm kadar bir parça yapmayı düşünüyorum yorumlara bakarak, bide o ışık çok çok ekstra bişey olduğunda yakılacak zaten hani akşam olacakta kızımın bişeyiyle ilgilenmek gerekecekte falan ancak o zaman zarfında yanıp sönecek yoksa öyle ışıl ışıl gezemem gelirler bana tavan lambasını bile yakmam gerekmediği sürece hiç sevmem arabanın içinin aydınlık olmasını :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hacı zevk meselesi, bence ışıksal anlamda güzel ama görsel açıdan tabi bilemem dediğim gibi zevk meselesi :) senin hoşuna gittiyse bırak kalsın dostum ;)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
arka koltuğun sahibi eşimde pek beğenmedi görünen o ki küçültücem :) ama dediğin gibi ışıksal olarak fazlasıyla güzel oldu bi bakıyorum hoşuma gidiyor bi bakıyorum abartılı oldu diyorum bende bilemedim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Malesef bende olmamış diyorum
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ediyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
orkunyilmaz81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orkunyilmaz81
|
Pavyon gibi olmuş maşallahh :D
|
||
Kız Bmw'si OLmayan ErkekLe OLmaz Yazmış.
Anasının Evinde Odadan Odaya HeLikopterLe Geçiyo sanki Canını Yediğim |
||
![]() |
||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Bagaj led olmuş
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
|
Şaka şaka. Fena olmamış..
|
||
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
||
![]() |
||
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
|
Fena olmamış ama biraz abartı olmuş ledler çok uzun olmus, bence tüm ledleri sök arabanın altına monte et daha iyi olur yere güzel ısık verir...
|
||
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |