![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2013 Saat 17:13 |
İlandaki jantlarım satılıktır. Detaylar ilanda... Düzenleyen Secks - 01 Eylül 2013 Saat 15:03 |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() |
Tam ebatlarını yazsaydın keşke..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() |
Hocam 175/65/14 lastikler var hala üzerinde.
Bijon aralıkları da 4x108
Düzenleyen Secks - 25 Haziran 2013 Saat 17:34 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() |
Hayırlı satışlar..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() |
Hayırlı satışlar hocam 4 lastık uzerınde vermıceksenız eğer piyasada sıfırları bu fiyat fiyatınız bıraz yuksek geldı...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() |
Teşekkür ederim arkadaşlar. Şu an dediğim gibi 4 kış lastiği var jantlarda. 2 si daha yeni bir sezon kullandım o yüzden onları vermeyip kullanmayı düşünüyorum aslında ama diğer 2 kışlık lastiği verebilirim. Pazarlık da yapılır ben de bir piyasa araştırması yapıp ona göre fiyatı düşürürüm olmadı.
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() |
Jantlar güzel ama pahalı ya sıfır jant fiyatından farkı yok.
|
|
![]() |
|
![]() |
Eleştirileri dikkate alarak 100 TL indirim yaptım :) Yeni fiyat 350 TL. Hala 2 tane Fulda kış lastiği de verebilirim jantlara takılı halde. İlan linki de güncellendi.
|
|
![]() |
|
![]() |
Arkadaşlar fiyatı en son 250 TL ye düşürdüm detaylar ilk mesajdaki ilanda mevcuttur.
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() |
Kardeş ben ilgileniyorum ama resimleri detaylı göremedim.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
![]() |
Hocam ilan yeni aktif oldu, hepsinin ayrı fotograflarını koymuştum. Olmadı mail adresinizi yazarsanız oraya da gönderebilirim. Ama Ankarada değilsiniz sanırım?
|
|
![]() |
|
![]() |
Günceldir
|
|
![]() |
|
![]() |
Satıldı..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |