![]() |
|
Turkiyede modifiye denince akla gelen ilk şey? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2013 Saat 23:53 |
Benim aklima sahsen taksi geliyor :)nedendir bilmem sanki modifiye icad edildi edileli onlar hep varmis gibiler.kimi zaman ortaya komik goruntuler ciksada egerki bir modifiye isine giriseceksen once taksilerimizden ornek alinmali diye dusunuyorum.yoksa yaniliyormuyum.evet bizim sari taksilerimiz:)
Not:vermis oldugum site ile ilisigim yoktur reklam amaci hele hic gutmem:)gerektiginde silinebilir. http://www.izmirtuning.com/forum/modifiyeli-taksiler-94-resim-t23127.html?s=a25aa13dc0891a8c35d127c32f9cc6ef& |
|
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yolcu tasimadaki minibus ve kamyoncular
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Ben böyle taxiye ne binerim ne de sevdiklerimi bindiririm.
![]() |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Bazıları modifiye yapcan derken iyice mundar ediyor arabayı..
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
yay film jant xenon vs
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Modifiye deyince benim aklıma artık şu geçenlerde forumda da yeralan 1 milyoncuya dönmüş megane2 geliyor:)
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
AMG taksiler var mesela. artık her c serisine AMG bandı koyuyorlar ama o hadi mercedesde arkadaş bre destur şahine AMG nedir ya. Bilmiyorum bu nasıl bir hazdır. Ben fırsat bulamıyorum bulsam yazıları sökecem.
Biz de kültüre ve aileye bağlı modifiyeler var. Az çok bar pavyon kültürünü biliriz arabalarımız o boyuta sokmaya çalışırız. Geçe parayan jantlar göz alan iç aydınlatmalar mavi ve kırmızının ezici ağırlı v.s Çocuklarımızın isimleri . Bir de hiç bir zaman anlam vermediğim "SS" yazısı nedense şahinlerin ön camında yukarıda kocaman bir SS yazar genelde yanında düz çizgiler vardır. Tofaş ve fiat modellerinde arma yerine abarth-ferrari-ayna gibi logoların konması İtalyada özel üretilen "sedici valvole" modeli tipoların türkiye de toplanması mor renkli cam filmi. burada da gün içerisnde taverna havası yaratılmak isteniyor sanırsam torpido üstüne o yılın modasına uygun keçe-güderi-halı-paspas-elyaf gibi abuk maddelerin kaplanması ahhh unutuyordum BORBET. TypeR markalı chineese üretimi çoğu aksesuar aynaya asılan bilimum, ağaç-avuç büyüklüğünde zar, diskotopu-CD v.s Krom kaplamalar. Siyah ve beyaz araçta ince çizgi ve dokunuşlar olabilir ama bunu her yere yamamak ıı ıı çok itici. Direksiyon kaplamaları- dayımın alıdğı araçta tam bir cümbüş vardı. Satan adam resmen içini boşaltmış arabaya bir de modifiyeli diye satıyor. Direskiyonda bir kaplama var allah düşmanıma kullandırtmasın. Bir gece dayımdan arabayı kaçırıp söktüm araba bir daha aşık oldu dayım bana teşekkür etti. daha çok yazacak şey var Arkadaşlar yazdıklarım meclis dışarı alınma darılma olmasın. Herkesin görüşüne saygım var. Modifiye ettiğimiz can değil sahibisinizi istediğiniz gibi yapın. |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
:)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Zaten peplika jant ve camlara siyahtan lacivert'e çalan renkte film yaptın mı "araba full modifiyeli" oluyor..
|
|
|
|
![]() |
|
Bir de "dımtıslı sidi" :)
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Aslında benim kafamda modifiye professıonel yapıldıktan sonra standart herkesın bıldığı bır aracın goruntusunu tamamen değiştirmek ve tanınmaz hale getırıp tek yapmak kişiye özel olması bunun yurt dışında örneği çok ülkemizdede mevcut ama nadir.Bu işe az parayla girişceksen eğer her zaman sadelıkten yana olucaksın ve abartmıcaksın tabı bunun paraylada alakası yok tek mesele zevk okadar.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Tabii ya resmî simgemizi nasil unuttum ben ![]() ![]() Guncellllll ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sene 1990 anadol marka otomobilin onunde ve arkasinda serili olan kurk uzerine at kestanesi unutamadigim nadide modifiyelerdendir
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |