![]() |
|
206 x-line |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeot206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 Saat 01:08 |
merhaba 3 ay kadar önce x-line 2004 modelini aldım. sağını solunu kurcalamaya çok fazla zaman bulamasam da fırsat buldukça az da olsa uğraştım, kılavuzun bir kısmını okudum. zaten kılavuza adamlar hatcback en çok kullanılanı koymamışlar, sw, rc ve sedan modelini koymuşlar. neyse orda bir çok özellik var ama benim arabada olanlar şunlar manuel klima, 2 airbag , elektrikli cam. as var mı yok mu bilmiyorum. kılavuzdaki otomatik far yanma olayını denedim olmadı galiba benim araçta yok, otomatik silecek olayı vs. denemedim hiç sanmıyorum. kısacası kılavuzdaki bir çok şey bende yok.x-line modeli için ayrı bir kılavuz yada bilgi edinebileceğim derlenmiş bir bilgi paylaşımı var mı? onun haricinde bir de dün kontağı çevirirken sol elim nereye değdiyse şimdiye kadar hiç görmediğim göstergelerin hepsi birden kısa süre yandı sonra söndü, abs ışığı da yananların arasındaydı ne olduğunu nereye bastığımı anlamadım bir şeyi mi iptal ettim devreye soktum ne yaptıysam artık. yorumlarınızı alabilirmiyim.
|
|
peugeot 206 x-line 2004 1.4 75bg 950 kg.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
x line en boş donanımdır, 2 hava yastığı ön camlar elektirikli klima hid direksiyon... başkada birşey yok sanırım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
ABS var bide.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
2004 ten öncekilerde yok diye biliyorum. Benim eski 2004 model x-line da vardı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
peugeot206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abs olup olmadigini nasil anlayacagiz gecen iste kontagi cevirirken butun gostergeler yandi nasil yaptigimi da bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
kontağı bi tık açınca sadece akü lambası yanar. iki tık açtığınızda akü lambası motor arza lambası abs vs vs. yanan ışıklardan bahsedıyorsanız kontağı her açtığınızda karşılaşmanız gerekır bu ışıklarla bır problem yok sıstem bu şekılde .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot206
Onu biliyorum da simdiye kadar gormedigim butun gostergeler yandi abs normalde yanmiyor ama nasil olduysa o da yanmisti kisa sure sonra sondu
|
|
|
|
![]() |
|
Frene sert bir şekilde bastığında fren pedalında kıpırdama oluyor mu ?
|
|
206 1.6 Quicksilver
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
bende de x-line 2003 varabs yok. sol ön farın hemen arkasında kocaman bir boşuklı mu var yoksa kabloların girdiği bir kutu gibi birşey var mı?. abs beyni orada ya konuyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot206
Kutu var sol farin arkasinda o zaman abs var bu durumda galiba.
Kilavuzda diyordu ki anahtari 1. konuma(aksesuar) al. Sol aydinlatma sinyal kolunun ucundaki dugmeye 4 sn basarsan farlar isik durumuna gore otamatik yanar. denedim calismadi ozellik yok ama dugme var sag silecek kolunun ucunda da dugme var ama o da boş. bosuna ugrastiriyorlar :-) |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |