![]() |
|
307 otomatik vites abart egzos |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2013 Saat 15:20 |
arkadaşlar 307 otomatik vites 1.6 araçıma abart egzsoz taktırmak istiyorum ama iyi ses alabilirmiyim şüphelerim var yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracımda triptonik yazılım yükleme var boğaz komple açılıyor gaz pedal tepkimesinde..
HKS orj. japon hava filtresi ile kükrüyor çekim yapıp video ekleyebilirim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
duymak isteriz :D |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
akşama çekeyim :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bende çekeyim mi :D fevzi :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Emin ol azizim otomatik olmasına rağmen seninkinden iyi filtre sesim vardır :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
usasd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
otomatik arabada nettede göremedim videosunu bakalım nasıl olmuş
Düzenleyen usasd - 21 Haziran 2013 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
zahmet olmazsa sevinirim |
|
![]() |
|
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
otomatik vitesde nasıl olacak o iş ya. ara gazı nasıl vericen. :) kırmızı ışık da artık alıcan boşa o zaman mı ? benım de otomatik vitesde araştırmalarımda gereksiz dedi herkz. acaba hızın arttıkça mı olucak. neyse şu videoyu görelim bi???
|
|
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
|
![]() |
|
hiç otomatik vitese taktıran görmedim acaba manuele alıp mı deniyor |
|
![]() |
|
triptonikte kullanılırsa deviri kullanabiliyorsunuz AL4 olup triptonik olması avantaj,aracımca her ne kadar sprint booster olsa da kalkışta yetersiz.
Araçta gaz teli olmadığından digital yazılım ile kısmen de olsa hareket kabiliyeti arttı,video çekip ilerleyen saatlerde koyacağım.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bekliyoruz hocam |
|
![]() |
|
benim araç kalkışları çok seri oluyor zapt edemiyorum acaba bi yazılım yüklenmiş olabilirmi
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
aboo rekabet :D eminimki öledir fevzi çünkü Gönüllerin birincisi o selamlıyorum kendisini :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Eee videooo nolduuuu :) otomatiklere olucagini hiccc sanmiyrum
|
|
|
|
![]() |
|
bende hayal ediyorum ama triptonikte olur sanırım yada ha bire boşa atıp aragazı vereceksin.
yada normal devirde giderken gazı kökleyip devir düşürterekte öttürme olayı çereyan edebilir :) işin içinde fevzi varsa ho hooo neler çıkar ondan kesiciye biler gider adam :))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Vidyooo nerde :) otomatiklerde anca isikda v.s durumda dururken bosa atabilirsin
|
|
|
|
![]() |
|
benim otomatik değil fevziye şaka yaptım :) ama istersen gti nin bi vidyosunu hazırlardan veriyim :) |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
bide bunu buldum avatar için yapmıştım ama :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |