![]() |
|
Eksoz muayenesi cezası! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2013 Saat 23:36 |
Meraba arkadaslar komik ama ben aracı alırken eksoz muayenesini fazla dikkate almamıştım ama cezası baya bi varmış 800 lira civarı yarın yaptırmayı düşünüyorum 1 yıl da gecikti ne kadar ceza biner geciktiği için ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecikme cezası yok hocam 32 TL muayene ücreti emisyon kartınız yoksa 5 TL'de kart ücreti var.
|
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Yaptırmamanın normalde ekstra cezası yok diye biliyorum. Yolda polis falan çevirirse ve eksoz muayenen de geçmişse o cezayı uygulayabiliyor.
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah yoktur hocam yarın yaptırayım da bir yazarım buraya belki birine faydası dokunur :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kesin yok hocam merak etmeyin :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Çok teşekkür ederim Serkan hocam :)
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
ben de yaptırmadım eksoz muaynesi...nisan ayındaydı...nereye yaptırcam?bir de gerçekten polis falan durdurursa cezası ne kadar olur?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
850 liraymış..
|
|
![]() |
|
Tüvtürk istasyonlarında ve sanayilerde bulunan bazı anlaşmalı özel servislerde yapılıyor, muayenesiz yakalanmanın resmi cezası 855 TL polisler pek uygulamasada riske atmamak lazım, zaten artık fenni muayenede ağır kusur sayılıyor
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
normal muayene yaptırmak yeterli değil mi? bu ayrı bir olay mı ?
aracımın muaynesi var zaten egsoz emisyondan da geçti. İş çıkmasın başımıza bi daha geçemez egsozdan çünkü :)
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Egzoz muayeneside 2 yılda bir yapılıyor bi sonraki genel muayenede tekrar yaptırmanız gerekecek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Birde araç 10 yaşından fazla ise her yıl yaptırması gerekiyor diye duydum bende ama yanlış olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |