![]() |
|
12/06/2013 BURSA BULUŞMASI RESİMLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 01:07 |
|
Maşaallah aslanlara, çok güzel kareler
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ah bursa yakın olaydıda geleydim. Baya eğlenceli olmuşa benziyor devamını bekleriz.
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
abi cok güzel yaa tebrik ediyorum
|
||
QWERTY
|
||
![]() |
||
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
güzel bi buluşma olmuş çalışma saatlerimden dolayı katılamadığım için üzgünüm neyse kısmetse başka bi zaman bizde katılırız.
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet gerçekten şahane bir buluşmaydı, muhabbet güzeldi, tanışma güzeldi, her şey çok güzeldi :)
Aziz'im umarım memnun kalmışsındır :) Bir kaç karede benden ;) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
mahmutbasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Abilerim cok guzel kareler keske orada olabilseydim ama kucuk bir talihsizlik (kaza) sonucu gelemedim kismetse kocaelide bulusuruz artik :(
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
çok güzel bi buluşma olmuş. ama bu buluşmalara prof bi fotoraf makinesi ve fotorafçı lazım gibi.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Herşey çok güzeldi, teker teker tanıştığıma memnun oldum.
artık borçlusunuz, kocaeliye beklerim :) bir kaç karede bende var :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
![]() flaş patladığı zaman otomatik plaka gizleme sensörüm işe yaramış gibi görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
çok güzel kareler emeğinize sağlık..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
|
Güzel fotolar güzel arabalar.
|
||
''Bay Z''
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Seni gidi GorandRallos seni :D bence aracın kalitesini tutturamamış makine pikseli yetmemiş ondan böyle :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Mükemmel kareler pt üyeleri iller arasi kucaklaşiyor :))
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Benim makine olacakmış ki kareleri seyret :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
İlyas o sensörden bende istiyorum, yarın tükkanın önüne çekiyorum aslanı :D
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
resulsumer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı resulsumer
|
S.a akşam olmasına rağmen fotolar yinede fena değil :))) |
||
RESUL SÜMER
|
||
![]() |
||
|
şunu 23 haziran yapalım + 206
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |