![]() |
|
İlk arabam 307 olucak Yardım edebilirmisiniz :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DevrimSahte ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DevrimSahte
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2013 Saat 17:47 |
Merhabalar.Yaşım 20 Öğrenciyim Kendime pug 307 almak istiyorum :) lakin yeni kasalardan pek haz etmiyorum.Forumda araştırdım eski kasalar 2005 modele kadar varmış.Bi kaç tane sorularım olcak Siz üstadlardan bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkürler
![]() 1.2005 modellerin en dolu en son serisi xt ve xt premiummuş ne farkları var acaba ? 2.Yine forumlarda 2.el dizel 100 bın km yi geçmişse alınmaz demişler.neden alınmaz ? Sizce dizelmi benzınlımı yoksa lpg mi ? 3.1.6 motor 110 hp(tam emin değilim beygir gücü hakkında da aydınlatırsanız sevinirim) bi 307 en az dızel ile mi yoksa lpg ile mi az yakar ? 4.Kronik sorunları nelerdir?Kronik sorunu olan parçayı değiştikten sonra aynı sorun tekerrür eder mi?Fiyatları nedir? 5.Yıllık vergisi ne kadardır ? 6.Lpg aracı yoruyormuş.Dizel alınmaz diyorlar.dizel motorun bakımı masraflıymış.Benzin çok yakıyor.Benzinli alıp lpg yi kendim taktırayım diye düşünüyorum.Yanlışmı düşünüyorum ? 7.1.6 motorun vergi yakıt vs. fazla ise 1.4 motor da yeter bana .İstanbulda ikamet ediyorum her yer radar oldu zaten max hızım 90 olcak.1.4 motorun xt premıumu varmı ? yoksa eğer 1.4 motorun en full+sunroof modeli hangisidir ? Aklıma gelenler bunlar bilgilendirirseniz sevinirim.Sürç-ü lisan etmişsem affola.Herkese İyi forumlar. |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 - Xt premium sunroof , ısıtmalı deri koltuk hız sabitleyici ve park sensörünün hepsini bir arada bulunduran yani full+full denilen araçlardır XT ise bu özellikleri bulundurmayan ( bazı araçlarda sunroof olabiliyor ) araçlardır .
2 -Araç Temizse Gerekli Bakımları Yapılmışsa Bence Alınabilir . 3 -Dizel 4 - Başıma Gelmedi :( 5 - Alacağın Aracın Özellikleri vb. ye Göre Buradan Hesaplayabilirsin ( https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV ) 6 - Ben Dizel Alınır Diyorum :) 7 - Cevaba Göre Yok Açıkladık Zaten ( 1.4 ün xt premiumuun olup olmadığını tam bilmiyorum )
Düzenleyen Cente - 10 Haziran 2013 Saat 18:22 |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
ikinci el araç alırken en çok dikkat etmen gereken yer donanımdan ziyade aracın kilometresi ,bakımlarının yetkili serviste yapılıp yapılmadığı "aracın satıldığı semt biraz fikir verebilir bu konuda"
aracın kazalı olup olmadığı , aracın rehinli veya borçlu olup olmadığı vb vb bunlar donanım seçiminden daha önce gelebilir çoğu zaman aramalarda bu kriterleri öne alırsan sonrasında donanıma vb göre eleme yapabilirsin...
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
evet 2. elde donanımdan önce temiz araç sonra donanım vs. lere yönelebilirsin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
DevrimSahte ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DevrimSahte
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler üstad :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DevrimSahte
Sağolun beyler Aynen donanımdan önce mekanık bölümü kontrol ettirmeliyim herhalde sagolun bılgılendırdıgınız için
![]() |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Satılık 307 var
![]() |
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
devrim bütün soruları bir kenara koy git hemen ergin abinle anlaş bu aracı kaçırma eğer ciddiysen :)
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Kesinlikle değerlendirin gözü kapalı alın imkan dahilinde ise.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DevrimSahte
Tanışmıyoruz ama ergin abi o araca yaptıklarını gördüm takip ettim allah kaza bela vermesin abi ama öğrenciyim emin ol şuan param olsa alırdım o aracı anca seneye yazın para biriktirebilirim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DevrimSahte
hahaha abi senin Siyah incinin konusuda destan gibi onuda gördüm yaptıkların falan arabaya oda çok güzel allah kaza bela ceza vermesın. inşallah kısmet olurda Seneye orjınal fabrıka cıkıslı halıyle bı araba aldıgımda buraya bende konu açar janttan döşemeye kadar değiştirirken fotolarını sergilerim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |