![]() |
|
207 ses sistemini iyileştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
umut401 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 Saat 19:31 |
|
Herkese selamlar,
Eşimin 2009 model 207 Trendy aracının ses sistemini iyileştirmek istiyorum. Fabrikasyon RD4 CD'li radyo ve torpidoda Mp3 girişi mevcut, ayrıca ön kapıda twitter + hoparlör ve arka kapıda hoparlör de varmış. (Mış diyorum çünkü ses hiç öyle gibi değil, servicebox sitesinden VIN numarasından baktım, hoparlör sayılarını bu şekilde vermiş.) Şirket aracı olarak kullandığım yeni kasa C4'ün sesi mükemmel bunla karşılaştırıldığında. Bunda tabiki izolasyon, ses çıkışı, hoparlör kalitesi gibi pek çok etken olabilir ama 207'de de orjinal sisteme ek yaparak illa iyileştirme yapılıyordur diye düşünüyorum... Sonuç olarak orjinal teyibi değiştirmeden anfi ekleyerek veya anfi ekleyip hoparlörleri değiştirerek iyileşme sağlayabilirmiyim? Ayrıca bagaja çoklu CD changer takabilirmiyim? (Orjinal veya başka marka) Fikir ve yardımlar için şimdiden teşekkürler... |
||
![]() |
||
umut401 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mesela şu komponent sistem işe yarar mı:
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-focal-ifp-207-peugeot-207-16cm-compenant-takimi-90698942/detay |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ayrıca 2. mesajda gösterdiğiniz sistem çok harika eğerki o parayı veririm derseniz önler için harika olur. |
||
![]() |
||
|
Tabiki sonu yok ancak net temiz ses istediğimiz, fazlası zaten uymaz bize:) Usb yok araçta, orjinal olarak torpidoda kırmızı ve beyaz soketlerin olduğu bir kutucuk var, mp3 playerların soketini bağlamak için... Ben mesela Clarion markaorjinal bagaja monte çoklu değiştirici bulsam bu bağlanamaz mı?? Sn olarak Focal komponent sisteme hasta oldum ben de... Paraya kıysak sadece o sistem anfi vs olmadan sonuç verir mi?? |
||
![]() |
||
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
|
malesef sadece hoparlör değiştirerek bir sonuç almak imkansız :(
|
||
![]() |
||
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gönderdiğiniz linkteki focalin ürünleri 70 rms , eğer bunları takarsanız teyp çıkışından beslemiş olcaksınız soketler direk tutuyor çünkü youtubeda videosu var takma sökme gibi bunları mafiyle desteklemeniz lazım :)
|
||
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
küçük bi tavsiye kaliteli ses istiyorsan ve şuanki bass vuruşlarından ''eh işte'' diyecek kadar dahi olsa memnunsan, tweterlarını söktür aynı ebatta pionner in tweterlarından taktır. değişime inanamayacaksın.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |