![]() |
|
1.0 - 1.2 mi Dizel mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2013 Saat 02:12 |
Merhabalar. Beni biliyosunuzdur 307 mi satmaya çalışıyorum
![]() Sizce bu şekilde iyi olurmu?
|
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben corsa 1.2 kullandım 2 sene kadar.
düz yolda sıkmaz seni.ama yokuşta maximum hızım 50 km'yi geçmiyordu. ayrıca kasayı çekmiyor.yakıt hiç düşündüğün gibi değil.bende silindir hacmine göre almıştım ama pratik ile teorik hiç birbirine uymuyor. 1 depo ile 700 km gidiyordu. şimdiki arabamda 740 km gidiyor hemde klima açık. Düzenleyen maverick - 07 Haziran 2013 Saat 02:30 |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
eğer çok kullanacaksan tabiki dizel
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
O zaman masrafı filan düşünmeyip dizel almak lazım
|
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hem dizel hem güzel...
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
1.2 motor her zaman fazla yakar.
Örn; 1.2 clio - 1.4 Fiesta dan fazla yakar.
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
dizel alın derim, en azından tork derdiniz olmaz..
|
|
![]() |
|
Peki bu dizellerde smart forfour 1.5 cdi nasıl sizce mercedes motoru kullanıyor sanırsam cdi çünkü alacağımız aracı annemle kullanacağım da hoşuna gitti onun bir sorayım dedim.
|
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
valla cam tavanla ve gri çıtalarla beraber koyu renkler çok yakışıyo smartlara ama içine ben pek sığamamıştım :D
Düzenleyen errör - 08 Haziran 2013 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Dizel herzaman ekonomiktir aracı devamlı kullanıyorsanız dizel alın derım benzinin keyfi başka tabi hem dedığınız gibi benzinli araçların sorunlarıda dizel araçlara göre daha az olur.Yanlız 1.2 motor çok düşük iyi bir performans sağlıyacağınızı sanmam kullanım alanlarına göre değişir bu durumlar ama 1.2 araçlarda yakar yani çok fazla ekonomik bır durum getireceğini sanmıyorum.1.3 Hyundai var arkadaşta yaktığımız benzın hemen hemen aynı 1.4 aracımda çekiş mükemmel siz düşünün .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Şöyle bir baktımda Skoda Citigo var çok şirin duruyor
![]() Evet 1.2 motorlu araçlar ortalama 7 litre civarlarında yakıyorlar.
|
|
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor ne kadar ufak olursa olsun ben 1.5 dizelden daha az yakmayacağı kanısındayım.
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |