![]() |
|
Cilacıların yeteneksizliği! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 18:29 |
||
Hallettim Düzenleyen hLL 206 - 06 Haziran 2013 Saat 08:25 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İlk fırsatta uğrayacağım gene cila yaptırdığım yere
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
ooo hocam ne olmuş öyle tavan çok kötü kusmuş geçmiş olsun
![]() |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
Düzeltebilirler mi hocam ya? Çok sinirimi bozdular. Işıkta böyle belli oluyor |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Full amatör işi sıcakta yapılmış dalgalanma mevcut,hele ki koyu renkli araçta hiç olmamış gidip bu fotoğraflarla konusabildiğinizi konusun bence.
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Düzelir düzelmesine ama nezamandır böyle biranevvel müdahele edersenız sızın yararınıza olucaktır fazla aksatmayın cila bu . Yanlış ınsanlara denk gelmışsınız gerçekten duzgun bır şekılde yapamamışlar sınırın bozulmaması elde değil son derece haklısınız... Düzenleyen samet206 - 05 Haziran 2013 Saat 18:48 |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
||
Aynen fotoğraflarla gideceğim ilk fırsatta. Paramızla rezil oluyoruz... |
|||
![]() |
|||
||
Yaklaşık 1 aydır böyle. Güneşli havada geçen gün dışarı çıkarınca farkettim bu hatayı. Pasta cilacı' da gölgede incelediğim için farketmedim bunu. Ama diğer evin önüne koyup camdan bakınca şok oldum! Direk fotosunu çektim işte. |
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Nerede Yaptırdın Bunu Sen ?
|
|||
![]() |
|||
||
Bg' de ya. Saf tamamen saf bu Bulgarlar! Sopalık hepsi tembel herifler. |
|||
![]() |
|||
Mehmet38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
||
Kendiniz yapın.Polisaj makinası vs. malzemelerinizi temin ettikten sonra nasıl uygulanacağı ile ilgili detay bilgiler forumlarda mevcut.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |