![]() |
|
ses sistemi tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emr_41_175 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emr_41_175
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2013 Saat 00:38 |
arkadaşlar 206mın orjinal kasetçalar teybi çok kötü en iyi frekansları bile cızırtılı çalıyo.ön kolonlarda bas zaten neredeyse yok ve biri patlak arkadakilere elimi koymasam ses verdiği bile belli değil.orta halli bir ses sistemi benim işimi görür amfi subwoofer falan gerek yok.benim fikrim ön ve arka kolonları 100watt vs. gibi pioneer kolonlarla değiştirmek önlere tweeter ve çıkışı kuvvetli (4x50watt mesela)orta yollu bir teyp kullanmak direksiyondan kumandayı zaten kullanmıyorum.sizin fikirleriniz..
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/pioneer-dxt-1450ub-teyp-hoparlor-seti-86481264
Buna benzer hazır paket sistemler var fiyatları uygun oluyor. Sizi de doyuracak bir sistem olur. Arka kapılara 13cm kullanmak yerine MDF pandizot kestirip oval koyun o zaman tam verim alırsınız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |