![]() |
|
Önden gelen ses ve yol bilgisayarı arızası... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 12:04 |
Merhaba arkadaşlar 2000 model Peugeot 206 XS 1.6 3p aracımda sola viraja girince önden vuvuvuvuv ses geliyo sanki sürtme sesi gibi.. ama sağa viraja girerken yada normal giderken herhangi bir ses yok.. sizce bu neden olabilir?????.. bide durup dururken yol bilgisayarı ekranı gitti.. zaten iyi göstermiyodu.. 2 satır olması gerekiyo sanırım.. değişmesimi gerekir? yada baska bi sorundan dolayımı ekran gitmiş olabilir??? hiç elektrik ışık yok... pahalı bişeymi bu ekran????
|
|
Peugeot 206 XS 1.6 3P 2000 Model
|
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ekran gitme problemi %51 ekran filminden kaynaklıdır. flex kablo deniyor o zımbırtıya galiba %49'da kablo bağlantıları olabilir sese gelince viraj denge kolu mu ne bişe var büyük ihtimal onun değişmesi gerekiyor bi ustaya git ön takımı kontrol ettir direk söyler sorunu sana pejonun ön takım çabuk dağılıyor ben 2 ay içinde 2 defa komple ön takım değiştim salıncak rot başları diskler ve balatalar :) en son 2hafta oluyor yaptıralı şuan birşey yok gibi :) ama eğer tahmin ettiğim gibi o viraj denge kolundansa yada salıncaktansa şakaya gelmez ciddi tehlike arz ediyor baktır derim hemen. bi ihtimal daha var lastik ebatların orjinali değil normalden geniş araçta basık ise sürtmede yapiyor olabilir yay veya amortisör bozuksa
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
DJ206XS ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok orjinal jant lastik kullanıyorum.. en yiisi en yakın zamanda baktırmak olucak teşekkürler ilgin için...
|
|
Peugeot 206 XS 1.6 3P 2000 Model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |