![]() |
|
Motor Oto Diagnostik Gösterge Lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 12:48 |
![]() ara ara göstergemde bu ışık yanıyo kafasına göre sönüyordu. ancak 2 gündür yanıyo ve sönmez oldu. endişelenmeye başladım servise götürmeye değecek kadar ciddi bir uyarı mıdır? bu ışık neden yanar? aramızda şimdiye kadar bu uyarı ışığı hiç yanmayan var mı?
![]() |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç lpg li mi?benim bir iki kere yandı 50 tl lik benzin alıp bir süre kullanınca söndü.bazen kalitesiz yakıt nedeniyle de yapabiliyor
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
araç lpg'li aynı yerden almaya özen gösteriyorum gaz bittiğinde yandı gaz aldım hala sönmedi
![]() |
|
![]() |
|
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kullandığın yakıtla ilgili bir problemden dolayı yanmiş olmalı o ışık bende yolda kaldığımda gelişi güzel bi istasyondan almıştım yakıtı. 10km gittim gitmedim yaktı o ışığı sonra her zaman tercih ettiğim yerden alınca yakıtı ışık söndü o gün bugündür yanmiyor.
|
|
Fikrim hevesimi alt etsin
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın çalışmasında sıkıntı yoksa, oksijen sensörü ile alakalıdır lpg'li peugeotların çoğunda yanar normaldir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çalışmasında bi sıkıntı yok çok şükür ama gözünün önünde turuncu bişey yanınca insanın canı sıkılıyor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |