![]() |
|
Albide burdan yak (IZGAZ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2013 Saat 11:17 |
doğalgazıda iptal ettirrken yeni bi oryantallik yapmışlar, depozito iadesi 3 iş günü içinde tc kimlik noma ptt ye yatırılıyormuş. bende trip attım. iyi o para gelince bende getirir öderim yada devir yapın dedim. "olurmu beyefendi ödeme yapmazsanız aboneliğinizi başlatamam" dedi, bende "siz iade yapmazsanız bende ödemeyi yapamam, cebimizde 379 tl ile gezmiyoruz her gün. adresim yerim yurdum belli, faturama yansıt o zaman öyle ödeyeyim" dedim yok olmazdı kemdi kümdü, illallah arkadaş ya. isu şap diye verdi paramı şak diye aldılar yeni depozitoyu şak şak diye açtı suyumu, adamlar görmedim duymadım iş bitirmek buna derler.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada yazmayı unutmuşum, merkezi sistem dogal gazda abonelik 100 tl miş :D ödedim pttye depozito iadesinin yatmasını bekliyorum :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İgdaş yanılmıyorsam depozito iadesini 1 hafta sonra yapıyor, izgaz iyiymiş yine
|
|
![]() |
|
o zaman korkudan 3 gün dediler :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
En iyisi de HGS kapattırdığınız zaman kalan bakiyeyi 40 gün sonra iade ediyolar :)
|
|
![]() |
|
ufff o ne öyle, kırkını çıkartıyorlar yani :)))
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yazık günah Aziz'im ya.. Bende eylül gibi taşınacaktım tırsmaya başladım :):)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
tırs emrecim, sigortalı toplamalı nakliye tuttum 650 tl. 1 haziranda 800 tl olacakmış benim yaptırdığım :D
kocaeli rakamları olarak su abone aidatı 83 tl olmuş elektrik 113 tl, kombili gaz aboneliği 379 tl, merkezi sistem 100 tl 2 sene önce taşındığımda 61 tl su 79 tl elektrik 330 tl doğalgaz abonelikleri açtırmıştım, bayağı bir zamlanmış ama işin güzel yanı şimdi tefetüfe muhabbetine depozito iadelerimi fazla alacakmışım :) zaten su depozitosunu 63 tl olarak geri aldım 2 tl kar ile :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |