![]() |
|
106 xr mi Quiksilver ile değiştirmek istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 Saat 02:18 |
arkadaşlar 106 xr sahibiyim aracım 1,4 5 kapılı arac 2 senedir bende son zamanlarda bir Quicksilver hastalığına yakalandım çok istiyorum almayı takas yapmak isteyenler olursa özellikle bursa dan bana ulaşsınlar
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum merhaba,
Eğer düşünürsen kaportacı bi arkadaşımda 1.4 2001 model orjinal 87 binde hiç lpg takılmamış quiksilver var ama şu an KAZALI. Yani yapacak ve satacak. Görmek istersen arkadaşa yönlendirebilirim. Sende aracını gösterirsin anlaşırsınız heralde. Yanlız arac çok güzel. İlk sahibi bayandan zaten.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazadan kastın ???
araç pertten çevrilme falansa hiç bulaşmayın şase ve podyeleri oynanmış olan 106 lar elde patlar haberiniz olsun .. model ve km çok güzel ama riskli...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim vb falan varmı ki ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
aracı görmek isterim benim aracta pek sağlam değildi aldığımda kazası falan var yani elimden geldiğince toparladım uygun bir gün görüşelim isterim sizin araç nerde ?
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
unutmadan söyleyeyim aracımda lpg var yeni takıldı ayrıca muayenede yeni 166 binde km ile benden önce oynanmıs ancak alırken gösterdim motorunda ve yürüyeninde sıkıntı yok dedi ustam
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
araç benim değil dostum arkadaşta kaportacı kendisi. İstersen vereyim numarasını bi görüş benim ismim Emre. söylersin, cana yakın biridir. Bi konuşursun. 0 536 677 27 19 Cüneyt usta.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |