![]() |
|
Arkadaslar bu ürün adı nedir.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 23:56 |
Merhaba bu aracın arkasında tapmon ortasındaki siyah ciisim adı nedir arkadaslar nereden temin edilir bilgisi olan varsa yardım rica ederim. Saygılar..
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İyi bir fiberci yapıcakki difüzör olsun bu biraz mini bişi kalmış.
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() |
|
Hocam tam dediğin parçayı anlamadım ama Aurise spoiler yaptırmak için gittiğimde hali hazırda kalıp için kullandıkları siyah parçalar vardı. Bana scirocconun ki oldu az bir payı kaldı kenarlara birde köşe alıştırmaları. Dediğiniz gibi siyah ve mattı üstüne boya tutması için bir kat atıp boyuyorlar. Sonra da montajı. Genelde bu şekilde çalışıyorlar. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Dıfuser diye biliyorum bende orjinal tampona yama gibi bişey olmuş orta kısımda sanki fiberci işi değil hazır alınıp yapışmış gibi duruyor gözüme öyle geldi...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu guzel biseymis. Direk arkasindaki cift tarafli yapiskani acip yapistiriyorsun anladigim kadariyla. Anlamadigim sey, neden 308 icin pek fazla yok? Bi tek asagidaki var o da cok pahali. http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-308-BUMPER-DIFFUSER-Hatchback-1-6-2-0-PETROL-DIESEL-GENUINE-PEUGEOT-/261203557422?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cd0f1fc2e Benim arka tamponun tam ortasinda alttan yirtik var. Boyle bisey aslinda iyi olurdu bana. |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliva, Bursa'ya yakın olsan çok güzel dükkanlar var bu tarz işlerle uğraşıyorlar ve işleride iyi talpe güzel yani dikkat ediyorum :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yok mu internet siteleri felan? Ya da ornek resimler? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |