![]() |
|
307 1.4 hdi 2003 model tekleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suleyman3535 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman3535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 18:30 |
307 1.4 hdi 2003 model aracım var
1-arac rolentıde calışırken istop edecek derecede tekleme yapıyor 2-normal yol alırken sanki gaz dan ayagınızı cekmış gıbı cekışten duşuyor. debriyajı basıp tekrar gaz verınce devam edıyor. 3- eskisine göre cok yakıyor yardımlarınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
mynet84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 2005 model peoget 307 1,4 oto var. benim araçta benzindeyken bir problem yoktu ama gazdayken araç yavaşladığunda yada durduğunda kendi kendine gaz veriyor yada stop ediyordu. göstermediğim usta kalmadı, her götürdüğüm usta bi parçasını değiştirmemi istedi okadar masrafa girdim ama düzelmedi. en son bi ustaya daha götürdüm, bujileri değişelim düzelir sorun dedi, bujileri değiştirdik bu sefer benzinde çıkmayan sorunlar benzindede çıkmaya başladı araç benzindeyken bile stop ediyordu, hatta dahada arttı bu sorun, araç rampada bayıyo, çekişten düşüyor durma noktasına geliyor. neyse başka bi ustaya gittim, oda dedi bu bujileri bu araca olmaz hangi usta yaktı bunu dedi. neyse tamam uygun olan neyse onu takalım dedim, değiştirdim bujiyi ama sorun yine düzelmedi, bu sefer başka bi ustaya gittim, inceledi aracı benzin pompası sorunlu dedi, pompası be kapağını değiştirdi, sonra araç benzinde sorun vermemeye başladı, ama gazdaki sorun hala devam edioyr. ne yaptıysan ettiysen bu sorunu bi halledemedim. var mı bana bir tavsiyeniz? (aracta yapmış olduğum tamirler; gaz kelebeği temizlendi, oksijen sensörü değişti, bujiler değişti, benzin pompası değişti, hava filtresi değişti)
|
|
![]() |
|
suleyman3535 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman3535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
başka kımse böyle sorunla karşılaşmamış anlaşılan
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya hocam, sorunla alakalı hiç ustaya falan danıştınız mı? rolantide değişikliğin nedeni 3-4 parçadan olabilir. ve yolda giderken gaz kesiyorsa enjektörlerde sıkıntı olabilir. diye düşünüyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |