![]() |
|
307 Sol Arka Taraftan Gelen Ses Video Çekimli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2013 Saat 00:39 |
Arkadaşlar seyir halinde iken sol bagaj tarafından gelen gıcırtıyı video'ya aldım.Özellikle rüzgarlı havalarda oluyor.Kilitdendir dediler kapı + kilit ayarı yaptırdım olmadı.İstetmenin içinde ki metallerdendir dediler söküp yanıma aldım yine geçmedi.Bagaj kapağını aşağıya indirmek için elimizi koyduğumuz siyah kaplamanın metala bağlantısını sağlayan ufak metaller var onlardandır kavuçuk koy dediler onuda koydum yine geçmedi.Nedir bu gıcırtı bilen yada başına gelen var mı ? Videolarda net bir şekilde duyuluyor her zaman olmuyor özellikle Tem ve E5 'de seyir halinde ve rüzgarlı havalarda oluyor. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
50nc lerin damperi gibi çok ilginç cama baktınız mı ?
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Ses metal gıcırtısı olduğu için cama bakmadım
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ses metal gıcırtısına benzemiyor yanıltmasın sizi, alicilik ustam doğru söylüyor biz kaskodan ön camı değiştirtmiştik, hızlanınca 120 yi geçince bu ses çıkıyordu, tanıdık bu ses, camlardan birinde boşluk var galiba
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Tamam Cam'a da baktıracağım hocam sağolun.Zaten rüzgarda yapıyor sesi sabah işe gelirken hiç yapmadı umarım cam'dandır.
|
|
![]() |
|
Başka fikri olan var mı yada benzer sorunla karşılaşan ?
|
|
![]() |
|
muratoner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratoner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
egsozun susturucudan önceki bağlantı noktasındanda gelebilir.
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDİ 110HP PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |