![]() |
|
Aracım Fenni Muayeneden Geçti Ama... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2013 Saat 12:51 |
aracım fenni muayeneden geçti ama aracımın arka fren testini zor geçtiğini söyledi 3 test hakkı varmış 3.cüsünde arka frenler devreye girmiş sonuçta muayeneyi geçtim ama daha geçen sene frenlerimi arka frenide serviste yaptırdım ve 1 sene geçti 5.000 km yol gittim frenleri sakin zorlamadan kllandım bana gelmiş adam arka frenin muayeneden zor geçti diyor...
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç nedir. Bende bugün yaptırdım. sağ salim geçtim..
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bildiğim kadarıyla araç pejo değildi :D oh olsun mu desem
![]() hayırlısıyla geçmiş maşallah :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 94 model mazda 323 f maşallah geçti ama adamın bana söylediği sinir etti beni bu arada aracım satılık lpg ruhsata işli 0-100 10.3 sn benzinde
performans ve spor araç almak isteyenlere ideal tofaş fiyatına eski kasa ferrari görünümlü orjinal mazda 323 f petrol yeşili metalik telefonum: 0554 9797 189 |
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
aaa hastayım ben 94 323 e :) buda alıcaktım bitane ama adam hiçmi hiç bakmamıştı araca 5000 tlye kadar indi fiyatta ama içime sinmemişti. şimdi eski şehirde bitane var çok güzel ama pert kaydı var onunda :(
hayırlı satışlar dilerim, konuyu alım satımda aç bencede.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |