![]() |
|
Bu silecekten istiyorum adı nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 18:26 |
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben farkı göremedim. Kutu gibi eyi kast ediyorsanız galiba oraya kapak gibi bişi koymuşlar
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Sadece kapaktan kastınız ise bulunup takılabilir ama, komple değişimi yapılması uzun ve masraflı bi iş olacaktır..bu modellerde silecek motorunda çift milli modeldir..silecek calısırken camı farklı ve birazdaha fazla acıda siliyor..bence gareksiz bi detay
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
bu silecek seklini roland garoslarda görmüştüm
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahaha :D vodkanın gücü o. rusyaysa normaldir |
|
![]() |
|
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten hoş bi detay bence. Bi araştırmak lazım. |
|
![]() |
|
Aynen ben de öyle düşündüm. |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
biri
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/silbak-peugeot-206-09-98-muz-silecek-takimi-90-85381435#product-information
bu adresteki silecek olabilir belki bir göz at derim
![]() |
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
![]() |
|
![]() |
|
markasına bittim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |