![]() |
|
http://www.peugeotmarket.com hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2013 Saat 09:59 |
aynen bir şey yaptırmadan internet üzerinden fiyat araştırmakta fayda var
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sponsorumuz diye söylemiyorum Türkiye' de yedek parça sektöründe en düzgün insanlardan biridir.
20 liralık parçaya 50 lira, 50 liralık parçaya 150 lira demeyecek şekilde esnaflık yapmaktadır. Peugeot yedek parçasında başka hiçbir yere bakmanıza gerek yok.
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 cc direksiyonda 600 den 350 ye düşmüştü almadım. alamamda artık :) peugeot market candır :)
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Peguet markete bakmadım ama bakmakta yararımıza demekki fiatlarda ekonomikse
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
bir de taksit olayına tüm bankalarla çalışsalar, tadından yenmez :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Kesinlikle piyasada en ucuz parça Peugeotmarket'te.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
katılıyorum. Reklam olarak algınmasın, sponsorumuz olması bir yana parça fiyatlarının uygunluğunun yanısıra müşteriye satış sonrası da yardımcı oluyorlar. Çoğu parçacı sattıktan sonra arkasında durmuyo bile...
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
geçen debriyaj setini değiştircektim önce siteden öğrendim 200 tl olduğunu sonra kargoyla fln uğraşmayayım dedim burdan alayım. sanayiye parçaçıya gittim sordum elimde yok isterim gelir dedi aradı fakat öğrenemedi, bende tel no yu bıraktım arasın die aramadı. ertesi gün gittiğimde usta neden aramadın dedim utandım arayamadım dedi.
nedeni mi? parçayı sordurmuş 343 tl demişler. usta sen 200 tl ye alıcam diince yüzüm kalmadı aramaya dedi. gökhan bey saolsun 2 günde elime ulaştırdı hatta 1.5 günde :)
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
En uygun parçaları nerdeyse sitenin sponsoru satıyor zaten sanayıde bu fıyatları bıraz zor buluruz :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sponsor olmasaydı. yazdığın site adı ***************** böle gözükürdü mesajında
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
sponsor olduğunu biliyorum...
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
bilinçli olmak, acele etmemek para kazandırır... örneğin yan sanayi yağ soğutucuyu 340 parca fiyatı + işçilik ücretiyle taktırdım fakat bugün http://www.peugeotmarket.com (site reklamı olarak algılanmasın ama bundan sonra ilk bakacağım yer) adresine bakarım ki orjinal ürün 200 tl'ye satılıyor aslında vakit olsa araştırır tamire verirdim fakat yolda giderken stop lambası yanınca acilde işim olunca özel serviste iyi bir meblayı ödettiler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |