![]() |
|
206 Havalandırma Temizliği?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2008 Saat 09:48 |
Arkadaşlar malum havalar soğudu ve arabalarımızın ısıtma sistemini kullanıyoruz. Ben fazlasıyla kullanıyorum çünkü üşürsem arabayı dengesiz kullanabiliyorum
![]() Bu aralar gürültü fazla arttı çok uğultu yapıyor buda beni rahatsız ediyor çok... Kanalları elimden geldiği kadar yazın temizlemiştim ama bide havalandırma motorunu temizlemek gerekiyomuş. Konsolun altında olarak bi duyum aldım fakat tam yerini bilmiyorum. En kolay ve hasarsız şekilde bunu çıkarıp temizleyebiliriz?? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haşim usta yardımcı olur
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
+++++
|
|
![]() |
|
inş herkesin yardımlarını bekliyorz
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş amacın sadece fan motorunu yerinden ayırıp kompressör ile toz temizliği yapmak ise işin basit kendi arabamda temizlemiştim elimde bununla ilgili fotolar mevcut şu an düzenleyerek makale haline çeviriyorum birazdan hazır olur.
Ama motoru komple araçtan ayırmak istiyorsan direksiyon, direksiyon mili ve debriyaj pedalını komple yerinden sökmen gerekir ki bu çok uzun ve zorlu bir işlem..
|
|
![]() |
|
fan motorunu ayırıp toz temizliği yapıcam motoru komple ayırmicam
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Ok. Şu anda resimleri upload ediyorum 10 - 15 dk. ya hazır olur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
Iste PeugeotTurkey farki baska sitelerde sorulan sorulara 300 kisi bakar bir tek cevap bile vermezler ama Peugeot Turkey de resimli anlatimla soruna cozum bulunmus
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Hata Kayıtlarda Bu Konu İle Alakalı Başlık Yok Link hatalı haşlim dostum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |