![]() |
|
P.T. Altın günü Başlamıştır... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 11> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 00:41 |
|
evet çoğumuz farklı bakıcak ama, ben hepinize güveniyorum. Malum araçlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz? incik boncuğuna kadar bir birimize danışıyoruz. peki demir evlatlarımız için, para biriktirip yapmak istediklerimizi yapa bilsek? Ben şahsen (Liman çalışanlarında gördüm bu gün) aramızda bir mebla belirleyip haftalık eft, yada havale yapsak? Havale ücreti 1 tl, eft ücreti 2 tl 45 krş. Altın günü gibi? fark yaratalım isterim. Mesela salih abi, onur,emre ve kısa kesmek için adını yazamadığım arkadaşlar sayesinde para biriktirmiş olup, spoilerimi alabilirim. yada onur kendine jant alabilmek için azda olsa bir birikim yapmış olabilir, veya emre detaylı iç temizlik yaptırmış olabilir! ne dersiniz? Gülmeyin biz bi aileyiz :) "Edit" Arkadaşlar kura çekilmiş olup, altın günü hayırlısıyla 10 haziran 2013 günü start alacaktır. ilk ödemeler "tellotello" arkadaşımızın enpara.com hesabına 25'er lira olarak yapılacaktır. kasa olayı olmadığı için, lütfen mail listemize dekontları iletiniz. ve her pazartesi liste sırasına göre ödemeleri yapıp üye adıları ve denkon şekilnde mail konusu açılarak listemize dekontları iletiniz. örn: Mail konusu : "Aziz - tellotello" 1nci hafta Dekont'u "Aziz - Fexzi" 2nci hafta Dekont'u şeklinde. Hayırlara vesile olsun.
Düzenleyen Aziz - 05 Haziran 2013 Saat 17:04 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kek börek pasta çay olmazsa ben katılmam
![]() |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
2 kere Eyvallah üstadım :)
normalde parayı alacak kişi evine davet edip bunları yapar diye biliyorum. katılırsan aklımdasın Üstad. o gün kapıya dizerim arkadaşları
![]() ![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aziz gerçekten güzel bir düşünce :) mesela aylık ne kadar olacak meblağ? bunun üzerinden gidebiliriz :)
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bende gelebilirim :) mantılı :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aziz hocam teşekkür ederiz bende katılabilirim eğer böyle birşey olursa hepimizin işi görülür :)
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Benim şuanda katilmiş oldugum bir gün mevcut ayda 100 tl 10 kişi ödüyoruz paralari bitmeden katilamicam ben :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
|
Bunu gırgır içinmi yazdınız yoksa gerçekmi altın günü bayanların olmuyormu www ama fikir süper
![]() |
||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
aylık bir kişiden çıkacak meblağ ne olur nedir kafanızdaki fiyat?
altından kalkabilceksem banada uyar. fakat toplu parayı alacak olan kişilerin sırası, yaşça büyük bir abimizin kendi belirlediği bir yöntemle belirlenmesini talep ediyorum :) yanlış anlaşılmasın lütfen işin içine inisiyatif girsin istemez kimse. bu olay ciddileştirilmeli bence. :) organize edecek kişiler için zor bir iş ama. ihtiyaç olursa organize olmak konusunda herhangi bir görev üstlenebilirim.
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Aziz abi ilk başlığa ciddi katılımcıların adını yaz istersen bir noktada başlayalım. Ben mebla çok aşmadığı sürece katılırım.
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Ben de, ben de
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Evet arkadaşlar, yanlış saymadıysam 7 kişi görüyorum. öncelikle bir mebla talepleri almak istiyorum, ayrı bir konuda isteyeceğim bunu. uygun ve yeterli bir mebla, sayıyıda yukseltsek iyi olur, zaten hedef ilk etapta milyarlar değil ufak ve güzel iş görecek rakamlar :) sonrasında bakarız.
ilginç ve zevkli geliyor mesela " Arkadaşlar bu hafta sayenizde aracıma zenon far taktım teşekkürler " benim düşüncem haftalık uygun bir rakam. en azından sıralar çabuk geçer. tabi eftye değecek bir rakam mesela herkezde garanti bankası hesabı yoktur. yada finans yada falan bank. tavsiye edeceğim ilk iş ortak bir bankada hesaplar açmak herkez kendine? ARAMIZDA BANKACI VAR MI? masrafı yok, hesap işlem ücreti var tabi o ayrı muhasebe malesef. eftden az tutar ama genellersek! Garanti en uygunu diye düşünmekteyim. eft derdi olmaz. 1 tl masraflı :) sıralama konusunda da, herşey karara bağlanınca, ufak bir ani süpriz yarışmayla yapalım derim. yanlız yarışmada bende olmalıyım :) yarışma yukardan aşağı sıralamaya girmek. kime kurduracağız yarışmayı bilemem, yada değişik fikirleri özel mesajla alabilirim. şimdiden herkeze teşekkür ederim, Sağlam bir organizasyon olacak inşallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
nacizane fikrim haftalık 10 TL dir. en azından kişi sayısı az iken biraz daha işe yarar toplu para elimize geçmesini sağlar. 20 kişi toplandığını varsayarsak her hafta birine 200 lira gidecek. bir xenon far parası etmesede yaklaşmış olduk :)
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
|
Alicilik Ali Mikail İLHAN (İşBank-HSBC-Ziraat-Fortis-Vakıfbank-ING) Haftalık 25 e kadar bana da uygundur.
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
9-TELLOTELLO------MAHMUT TEKER (İşbank ve Garanti) Haftalık 25 e kadar uygundur
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
|
Mehmet Aziz Vançin - Garanti Bankası - 25 tl bana da uyar arkadaşlar.
üstadım, Salih abi, sen bu listeni konunun 2nci sırası senin yorumda düzenlersen, ilk konun altında listemiz olur daha iyi olur. katılım içinde, diğer arkadaşların bilgilendirilmesi gerek, ozel mesaj, face msger vs. belki daha
görmeyenimiz vardır :) bu arada sürpriz bir gelişmeyle bugün diyarbakıra geldim, bir kaç gün nette olamayacağım. Düzenleyen Aziz - 21 Mayıs 2013 Saat 23:19 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
düzenledim haftalık 50 tl bana uyar bir kişi daha ekledim benim kuzen ;)
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
100 e kadar bende varım işbankası =J
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Sistemin oturması halinde çok harika bir döngü olacak, o an acil ihtiyaç vb durumda direk alınabilecek,araçlara aksesuar anlamında artı ilaveler olacak.
Faaliyete geçmesi açısından bir an önce örnek bir sosyal ağ üzerinden gün yapalım gençler :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
|
Saliah abim şu an için 11 yeterli gibi duruyor, tabi diğer arkadaşlarda yorumlarsa birlikte hareket etmiş oluruz.
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 11> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |