![]() |
|
kumanda pili kısa devre çözümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 17:46 |
|
Merhabalar,
Aracım 2005 307 XS 3k 1.6 16v, şöyle bir sıkıntım var; kumandanın pilini değiştiriyorum 2 gün sonra bitiyor. İçini contact cleaner ile temizledim, aseton ile temizledim çare etmedi değiştiriyorum pili 2 gün sonra bitiyor, farklı marka piller ile de denedim. Anahtarcıya götürdüm o da bir elektronikçiye gösterdi boardda akım var dedi. Şimdi tamam akım var da nerede olabilir bu akım tespit etme yolu var mı yoksa mecbur yeni anahtar mı yaptırmak gerekcek? |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
akım var cevabı bence yetersiz akım olmazsa nasıl çalışacak zaten kumanda.
Konu aracınız hakkındaki tüm sorular kısmına taşınmıştır. |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
Aynı sorun bende de vardı sildim yine devam etti bir kaç kez yere düşürünce kumandayı düzeldi..
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
![]() ![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
Akım illaki var da işte kısa devre var anlamında akım var dediler :) Bunu yani kısa devreyi tespit etmenin bir yolu var mıdır diye sormuştum.
Ben şimdi kumandayı yerden yere vurmaz mıyım :D, bakalım bir pili daha feda edicez bunu da denemek için.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |