![]() |
|
İşte peugeot sevgisinden 1 kare |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 23:48 |
|
Arkadaşlar, diğer marka sahipleri tesadüf diye bilirler, feyk diye bilirler, kıskana bilirler ama az sonra göreceğiniz resim, Peugeot kullanıcılarının araçlarına olan sevgisini, hevesini, tutkusunu anlatan bir ıspat olacaktır. gün içinde 2 gündür iş yoğunluğumdan dolayı ofisimin önünde yatıp tozu dumana katılan aracımı yıkamaya gittim, (Yorgunluktan patlasam bile kirli görmeye dayanamıyorum) kendisini sadece ben yıkayabilir ben sile bilirim, o zevk bana ait olacak herzaman (inşallah) şöyle bi gözümü açtım baktım ki her taraf pejo dolu, 7 aracın 4 ü pejo :) kullanıcılar kendi araçlarını kendi yıkıyorlar, sizce sevgi tutku değilde nedir :)
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben gittiğim yerde 1 dkkada kocaeli buluşması ayarlıyacak şanstayım :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
4 peugeotun 3'de 206
![]() Düzenleyen Serkan - 18 Mayıs 2013 Saat 23:52 |
||
![]() |
||
|
üstadım öyle deme işten başımı kaldıramadım şirket arabasında uyumalar, gemide yemek yemeler, çalı çırpıyı sulamalar :) yıkarım ben hemen anlarım onu suratı asık oluyor o zaman hemen anlıyorum, dalinle yıkıyorum yavruyu :)
evet ya 206 bayağı var izmitte, bi selam verdim peugeot sahiplerine tanıtım amaçlı
![]() ![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Çok güzel bir kare gerçekten herşeyi anlatıyor
![]() Düzenleyen samet206 - 19 Mayıs 2013 Saat 00:21 |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Adresler Gökhan'a iletildi en kısa zamanda gönderir
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
Gerçekten güzel kare.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok güzel denk gelmiş peugeot bir tutkudur
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |