![]() |
|
Dizel ve benzinli motor yağı aynı mıdır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 21:03 |
Merhaba arkadaşlar...
Aracım dizel castrol marka motor yağı almak istiyorum. İnternette uygun fiyata buldum ama yağın üzerinde dizel yazmıyor. Dizel ve benzinli araçların yağları aynı mı olur?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrı oluyor sanırım. Benim aldığım castrolde dizel yazısı bulunuyor.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
kac numara yag alıcaksınız ona gore.. 5-40w ve 5-30w numaralı yaglarda dızel veya benzın ayrı mı yok, 10-40w kullancaksanız bunlarda var.. ımzanızdan anladığım kadarı ıle 308nız var 5-40 veya 5-30(tavsıye edılen) tercıh etmemız lazım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10W-40 kullanıyorum. Dizel yazanları da var ama daha önceden aldığım yer farkı yok dedi.
Anlamadım ben bu işi?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben benzinli aracimda hep Mobil 1 kullandim. Daha sonra Peugeot uzerine bayagi ihtisasini yapmis bir arkadasim ozellikle dizellerde fabrikanin onerdigi yagin kullanilmasinin faydali olacagini ogrendim. Kendisine bilgisinden dolayi cok guvenirim, o yuzden ben de onun soyledigi sekilde size oneride bulunayim istedim.
Düzenleyen koliva - 15 Mayıs 2013 Saat 22:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |