![]() |
|
Dizel ve benzinli motor yağı aynı mıdır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 21:03 |
Merhaba arkadaşlar...
Aracım dizel castrol marka motor yağı almak istiyorum. İnternette uygun fiyata buldum ama yağın üzerinde dizel yazmıyor. Dizel ve benzinli araçların yağları aynı mı olur?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrı oluyor sanırım. Benim aldığım castrolde dizel yazısı bulunuyor.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
kac numara yag alıcaksınız ona gore.. 5-40w ve 5-30w numaralı yaglarda dızel veya benzın ayrı mı yok, 10-40w kullancaksanız bunlarda var.. ımzanızdan anladığım kadarı ıle 308nız var 5-40 veya 5-30(tavsıye edılen) tercıh etmemız lazım
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10W-40 kullanıyorum. Dizel yazanları da var ama daha önceden aldığım yer farkı yok dedi.
Anlamadım ben bu işi?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ben benzinli aracimda hep Mobil 1 kullandim. Daha sonra Peugeot uzerine bayagi ihtisasini yapmis bir arkadasim ozellikle dizellerde fabrikanin onerdigi yagin kullanilmasinin faydali olacagini ogrendim. Kendisine bilgisinden dolayi cok guvenirim, o yuzden ben de onun soyledigi sekilde size oneride bulunayim istedim.
Düzenleyen koliva - 15 Mayıs 2013 Saat 22:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |