![]() |
|
A101 (perşembe) - BİM (cuma) Kampanyaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 16:12 |
A101 16 Ocak 2014
![]() ****Pompayı kendimde aldım kullanıyorum çok memnunum. BİM 17 Ocak 2014 ![]() Düzenleyen Alicilik - 13 Ocak 2014 Saat 23:36 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu bimin basınçlı yıkama makinasından geçen sene almıştım. gayet iyi bayada memnunum. köpükte atabiliyor. oto yıkamalardaki gibi. tabi tazyyik performansını çok iyi değil ama idare eder. bayada sağlam. o kadar uzun süre kullandım koku falan çıkardı bozulmadı. merdivenleri yıkarken baya düşürdüm ama tık yok. iyi yani...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bu iki marketi bende her hafta takip ederim, güzel indirimler yapıyolar en güzel yanıda koşulsuz iade, al kullan beğenmezsen iade et. Mıknatıslı dartı alıcam stress atmak için güzel oluyor
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ben de diğer forumlarda taip ederken güzel yorumlar duydum. Bu özellikte duyulmuş markalar iki katı fiyata. 100bar hobi amaçlı araba ve dış mekan temizliği için çok ideal. Uzun süreli kullanımlarda 1-1 bir mola lı kullanım yapmanızı tavsiye ederim. Karcher kullanmama rağmen çok ısındığı için ben 15dk çalıştırıp 15dk bekletiyorum. |
|
![]() |
|
Abi geçen sene aldım da çok bir performans bekleme arkası sert zeminse mıknatıs hiç durmuyor tak diye düşüyor. 12den vuruyorsun yapıştıktan hmen sonra aşağıya kayıyor fln. Birde asılan kısmı çok ince duvara zarar veriyor arkasına biraz yumuşak strafor misali yumuşak ve darbe emici bişi koymakta fayda var. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arkasına koli kartonu koysak yeterli olur sanırım.
|
|
![]() |
|
piknik haftası günceli
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
promosyonlar güzel arada yararlanıyorum bende denk geldığınde BİM den falan güzel paylaşım olmuş
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Geçen hafta dartı yağmalamışlar, bulamadım A101 de
|
|
![]() |
|
İlk mesaj güncel
|
|
![]() |
|
İlk mesaj güncel
|
|
![]() |
|
ilk mesaj günceli...
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçenlerde bi hfta direksiyon kılıf seti gibi bişey vardı iş nedeniyle kaçırmıştım bu haftada araçla ilgili hiç bişey yok
|
|
![]() |
|
1 yıldır güncel çekmiyordum buyrun beyler.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Bugun Bimde dikkatimi çekti akü takviyesi, silecek lastiği, parlatıcı buz çözücü set gelmişti.. Ama pek kaliteli gelmedi gözüme açıkcası.
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Onlardan ziyade -Elektrikli pompa -halı paspas -trafik setleri daha iş görüyor. |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Onlardan kalmamıştı sanırm göremedim...
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
bu kompresor sadece 12v mu yoksa 220 de varmı :D
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben arabaya I Love Bim ya da bim style yazdircam yakinda. Paspaslar bim,direksiyon kılıfı vites topuzu bim, annem saolsun 45 liraya rengi araca gidecek kılıf almış bi de cam silici cubuklu bez ;) Elektrikli pompa cakmakliga takılan o da var :) Bim Style
![]() |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Bim ve a101 i çözdü millet. Ben de 1-2 yıldır takip eidyorum hep aynı ürünler geliyor. Mesela bimde bir toblerone klasiği fln vardır. Yılda 1-2 kere gelir cumaları. Bir seferinde kartonla aldık tam yılbaşı arefesiydi. Donanımhaberde incelediğim kadarı ile pompadan çok memnundu millet piyasada satılan siyah plsaitk sıkıntılı çabuk bozuluyor. Bu baya sağlam. Biraz ucuz olsa her arabaya alıcam. Bir keresinde halıs aha yaptık. Gece 2 de gidince sahaya kimse yok top ta yok aha dedik boşuna geldik. Arkadaş arabasında top çıakrdı havası yok dur dedim açtım bagajı taktım hemen iğne ucunnu 10sn bile sürmedi şişirmesi. Geçen gün bisiklet süremeye gittik bi baktım alstikleirn havası yalan hemen taktım 15-20sn de iki lastilkte şişti. Dİğer aracımda ayak basmalı vardı bir iki kere arabanın lastiği tamamen inmiş şişirene kadar fıtık oldum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |