|
Direksiyondaki airbag kapağı nasıl sökülür |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 22:32 |
|
merhabalar
pegeout 207 aracımın dıreksıyondakı aır bag kapagını sökmek istıyorum ,
bu konuda tecrübesi yada bilgi sahibi olan varsa , paylaşırsa sevinirim
|
||
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Direksiyonun altında bir delik olacak oraya girebilecek düz vida ile metal parçayı ittirin alt kısmı çıkar sonra esneterek üstünü de serbest bırakın.
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sag olun arkadaslar bakıcam bırazdan
Umarım 206 ıle aynıdır Kapagı tekrar takmak kolay mı acaba
|
||
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
valla ben olsam bilgim ve tecrübem yoksa o airbagi hiç ellemem...
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
206206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Korna calmıyor bazen calıyor kapagın altına bakıcam bır temassızlıkmı var dıye
|
||
|
||
206206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dıreksıyonun altında bir delik var içindede metal bir demir görünüyor düz tornavida sokup asagı dogru demır esniyor ama
aır bag kapagı cıkmıyor
|
||
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hocam tele tornavidayı bastır sonra tornavidaya alttan serçe vur kapak yuvalarından kurtulur
|
||
206206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam sekan bey yarın sabah bide o şekilde deneyecegım;
sadece bastırmıstım bıraz zorlıyarak deneyeyım
|
||
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu islem oncesi aku kutup basini cikartmayi unutmayin!
|
||
halilefe
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Neden üsdat airbag mi patlar ? Bende deniyecem açmayı da ondan sordum.
|
||
halilefe
|
||
errör
3. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
++ kutup başını çıkartmış olsanız bile airbag denilen aparatın içinde çok yüksek bir güç depolu vaziyette beklemektedir mazallah bir sakatlık çıkmasın diye dikkatli olmak önemli..
|
||
307 xsi 2.0 petrol
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Once emniyet sonra hareket |
||
halilefe
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
halilefe
|
||
Bünyamin.Kar
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bende 306 nın direksiyonunu sökecektim airbag i söktüm ancak direksiyonu yerinden çıkartamıyorum, sanırım fabrikadan çıktığından beri hiç sökülmemiş :) yerinden kımıldamıyor bile, sağdan sol dan bi kaç defa vurdum, çekiçle vidanın olduğu yerin etrafına biraz tıkladım, direksiyonu kendime doğru esnete esnete çektim denedim ama banamısın demedi, bi fikri olan var mı ?
|
||
97 model 306 1.6 diamond
|
||
fthusl
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende de aynı sorun var korna hiç çalmiyor ayrıca airbag ışıgı sürekli yanıyor ?
|
||
halilefe
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Üsdat bende 206 nın sokmeye ugrastım dedıgın gıbı alttan vurdum ama sadece ustte 2 soket var sapda ve solda onlar kurtuluyor ama alttan kurtaramadım .
|
||
halilefe
|
||
themurat54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
|
Konuyu hortlatmak istiyorum. Bulunduğumuz konuda direksiyonun ön kapağını söken çıkamamış anladığım kadarı ile var mı arkadaşlar 206 için bu kapağı söküp kornayı kontrol etmek istiyorum.
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben sökmüştüm. Önce akü kutup başını çıkar çünkü korna takılı kalıyor ve mahalle inliyor:) Sonra sol arka kısıma doğru bir delik var o deliğe düz kalın tornavida sok ve içindeki demir teli ileri ittir. Diğer elinle airbegi kendine doğru çek Önce tek tarafı çıkar sonra diğer taraf çekince gelir zaten Sonra da iki tane soket var sökünce tamamen ayırmış olursun |
||
themurat54
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
|
Direksiyonun tam alt kısmında var bi delik içerisinde demir var sol arka kısımda bir delik var derken onu mu kastettin acaba ben göremedim ama.
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |