![]() |
|
peugeot 206 benzinli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mcevher ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 21:10 |
merhaba ben üniversite öğrencisiyim peugeot 206 almayı düşünüyorum benzinli araçlarda hdi ler az yakıyor diye biliyorum
birde 2 el aldığım taktirde 3 4 yıl kullanıp satma gibi bi düşüncem var fazla da zarar etmek istemiyorum satarken hangi kriterlerde araç bakmak gerekiyor peugeot 206 alırken km az olsun mantığıyla gidiyorum ve modelini yüksek tutmaya çalışıyorum 2009 modellere baktım ama donanım konusunda boş olduğunu gördüm sizce benzinli araç öğrenciye çok gelir mi fazla yakar mı arabalar hakkında fazla bi bilgim yok sizlerin tecrübesinden yararlanmak istedim |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öğrenci adama her türlü araç zor gelir orda anlaşalım birkere muaynesıydı vergısıydı sıgortasıydı bakımıydı .İş sadece benzin değil bu durumu anlamanız ıçın başınıza gelmesı gerek benım başıma geldi çalıştığım zamanlar rahattım öğrencılığe dönünce zor kalktık altından :) Ayrıca 2009 model 206 ya Sedan düşünüyorsunuz ya Trendy yada Generation başka seçenek aklıma gelmıyor model olarak bu kadar yüksek tutmanıza gerek yok bıraz daha modeli düşürürsenız 206 ların daha dolu modelleri var.Ayrıca 2009 model alıcaksanız km 80 Bını geçmemeli. Çok km yapmıcaksanız dizele gerek yok benzınlı kullanıyorum 1.4 gayet ekenomik yakıt olarak hayırlısı olsun :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mcevher ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
teşekkürler görüşünüz için |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
tabi arkadasında dedği gibi sadece yakıtla iş bitmiyor. vergisi, sigortası, kaskosu, muayeneleri. araçı hiç kullanmasan yılda sadece bunlara 1000 tl gider.
ben senin yerinde olsam forumda Aziz diye bi arkadas var 206 gti si acil satılık hemde 10 numero araç. 12,500 istiyor. 3 yıl sonra çok rahat 14-15 e satarsın. valla hem öğrenci olup hem GTİ binmek yukarda dediklerimle biraz çelişçek ama acayip şekil olur
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
benzinli-dizel veya LPG li araçlar arasındaki fark sadece dizel ve LPG de daha çok geziyorsun. yakıta ayırdığın para değişmiyor. Benzinli iken dur ya çok yakar diyorsun diğer türlü amaaaaan zaten az yakıyor kaçalım diyorsun.. ama dizel al derim samet kardeşiminde dediği gibi benzinle bitmiyor vergi-sigorta-vize bunlar standart harcamalar birde kasko ve servis masrafı girdi mi iş sakata bağlıyor. eğer ailemde araç var da ben kendime özel alayım diyorsan hiç gerek yok ben aldım ikisi de otoparkta yatıyor :)
|
|
![]() |
|
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel 100.000 km üstü her araçta turbo sorunu yaşayabilirsin buda sana 700-1000 tl gibi bi rakama gelir 1000 tl ye ne kadar benzin alacağını hesap et ona göre al derim. Öğrenciyken arkadaşlarında dediği gibi vergisi sigortası ıvırı zıvırı ama maddi durumunada bağlı tabi
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
![]() |
|
benzinliden lpg dönüştürülen araçlar dizel araçlara nazaran sahibinden de az dizeller daha fazla talep görüyor satarken ve bir de araçların km oynanması benı çok kuşkuya düşürüyor çok çekiniyorum araçlara bakarken bu durumdan.
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-bakimli-en-dolu-versiyonu-120635430/detay şu araç sanırım xs dediğiniz
|
|
![]() |
|
hasar geçmişini sms le atarak baktımda araçta 8 milyara yakın hasar görünüyor |
|
![]() |
|
abı 2000 modele düşmek istemiyorum 2006 aşşağısını almak istemiyorum
|
|
![]() |
|
abı chattten konuşabilirmiyiz |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Dostum sen her yerde bunu yapıyorsun, eyvallah, Allah razı olsun. da geçti 12.500 pazarı :) 14500 son fiyat :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |