![]() |
|
Peugeot Turkey İl Temsilci Kadrosu 2013 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 20:34 |
|
Güncel İl Temsilci kadromuz aşağıdaki gibidir, görev alan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.
Hepimize kolay gelsin. İstanbul - Alper AKSU
Ankara - Alicilik Bursa - 307bursa Konya - fexzi Kocaeli - Aziz Gaziantep - onurazgin İzmir - impact Düzenleyen Serkan - 14 Mayıs 2013 Saat 20:51 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hepinize teşekkür ederim hakeden bütün arkdaşlara basarılar dilerim :)
|
||
![]() |
||
|
Kıbrıs neden yok o listede
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Kızma İlkercim sen Moderatörsün diye yazmadım :)
|
||
![]() |
||
|
biraz ara verdik bak yine çıkarıyorsunuz karşımıza.. eski tadımız kalmadı biraz.. uzun zamandır sıkıntılar çekmekteyiz o veled ve kardeşleri sayesinde.. son buluşmamızda aramızda olan bir pug da eksildi arkadaş.. şimdi yine dertlendim bak.. şarap değilde vodka ne gider şimdi
![]() |
||
![]() |
||
|
Evet Temsilci arkadaşlar yaz geliyor, bakalım nasıl organizasyonlar görecez illerinizde?
![]() |
||
![]() |
||
|
Nasıl bi yardım? 106 gti'cılardanmı? :)
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim.. Ama adamız başıboş kalmasın ismi geçsin istedim ![]() Ara ara biz buluşuyoruz reklamsız oluyor biraz ama.. Sayılı mekanlar olması nedeniyle birbirimize denk gelmelerimiz fazla oluyor.. |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Abi getir artik gti takimini artik buraya :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
Evet hayırlı uğurlu ola :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
beni de roland garros temsilcisi yapaydınız eyiydi
![]() Düzenleyen rolandgarros - 15 Mayıs 2013 Saat 00:33 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
hayırlı uğurlu olsun izmir
![]() |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
Sagolun arkadaslar geçen organizasyonda arkadasları baya gaza getirip kendim gelememiştim ani gelişen bir olay yüzünden birdahaki org. İçin biraz zamana ihtiyac gördüm forumdaki izmirli arkadaşları da tanımak açısından olabildiğince forumda aktif olmaya çalışıyorum misal şuan deniz kıyısında bile foruma telefondan bakıyorum.
Haziranın 2. Haftası gibi bir organizasyon oluşturdum kafamda en kısa sürede izmirli arkadaslarımın fikirleriyle bir etkinlik yaparız.. |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
maşallah hayırlara vesile olsun.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
|
Kahramanmaraş'a davetlimsiniz... Bugün üye oldum... Çoook tazeyim... :);)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |