|
Enjeksiyon Temizleyici Benzin Pompasını Bozar Mı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2013 Saat 10:36 |
herkese iyi günler.
arkadaşlar 2008 model 207 marka aracım var.3 gün önce arabamın altından vızıltı şeklinde tiz bir ses geliyordu. aracı lifte kaldırıp sesin yerini tayin ettiğimizde deponun içinden geldiğini gördük. usta benzin pompası arızalanmış sürekli kırmızı ışıkta çeyrek deponun altında kullandıysanız bu arıza olur dedi. ben arabayı alalı 1 ay oldu. heralde benden önceki arkadaş bu şekilde kullanmış ki ihale bize kaldı. şahin peugeot dan murat arkadaş sağolsun yardımcı oldu.pompayı sipariş ettik. pompanın yan sanayisinin bile olmaması çok kötü. çünkü pompanın fiyatı 4 sıfır lastik parası...... size sorum şu olacak.ben 1 ay önce opetten 50 tl lik benzin aldığımda içeri ödeme yapmaya gittiğim zaman ROM marka enjeksiyon temizleyici aldım.opetin sattığı bir ürün.... hepsini boşaltmadık depoya 1/3 kadarını boşalttık.2/3 hala evde duruyor. tabi üzerinden 1 ay geçti.20 ve 50 TL lik benzinler yine aldım.kaç defa aldığımı hatırlamıyorum ama. bu ROM Marka enjeksiyon temizleyici pompayı bozmuş olabilir mi? Aklıma bu ihtimal bile gelmedi değil.
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun,
Bu tür ürünlerde pompayı bozma riski yoktur diye biliyorum. pompanın bozulma durumu az kalan yakıtla alakalı olan sözler daha mantıklı ama siz çeyrek deponun altına düşmedim derseniz tetikleyici bir durum yaratmış olabilir katkı maddesi. ben şahsen o konuda çok titizim (her konuda titizimde işte örnek olsun diye), gerçekten hemen bozuluyor az yakıt kalınca :) çeyrek çizgisine geldi mi hemen 30 tl benzin alıyorum :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |