![]() |
|
Peugeot 206 Hopörlör Değişimi Yardım.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mustaphh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: Beylikdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2013 Saat 23:01 |
Arkadaşlar aracımın hopörlöründen müzik çalarken cazır cazır sesler gelmeye başladı sanırım hopörlör patladı diye düşünüyorum ancak bu konuda hiçbir bilgim yok..Özellikle bir ses sistemi döşetmek gibi bir niyetim yok temiz ses veren hopörlör olsun yeter benim için..Bu iş ne kadara patlar bana kendim alıp takabilirmyim bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim ön hoparlör de patlamıştı kendim döşemeyi söküp değişimi yaptım. Bunun nasıl yapılacağına ilişkin forumda konu vardı sanırım. İlk önce Ön için 16,5 cm, arkalar için 13 cm lik hoparlör almanız gerek. Kendim çok fazla performansa gerek duymadığım için goldmaster hoparlör aldım hepsiburadadan indirimdeydi 30 TL ye ve değişimi yaptım şimdi gayet güzel. Biraz eliniz yatkınsa kendiniz yaparsınız diye düşünüyorum 3 tane vida var sökülecek ve klipsleri çıkaracaksınız. Yalnız klipsler kırılgandır buna dikkat edin.
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |