![]() |
|
ön kapılara 17cm haporlör olurmu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 Saat 12:40 |
merhaba arkadaşlar
ön kapılara 17cm haporlör alsam sığar mı?
almak istediğim ürün linki: |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınız 206'ı mı? Eğer 206 ise önler 16 arkalar 13
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
teşekkürler .evet 206. fakat önler 16,5cm. sırf ölçmek için döşemeyi sökmek istemediğim için sizler yardım bekliyorum. takmak için çok uğraşmıştım.
Düzenleyen arachnid - 29 Nisan 2013 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön 16,5
arka 13 önlere 17 olur
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
teşekkürler . yanlış yazmışım düzelttim.
|
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
oluyor bende 17lik var mid takımı
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
önler 16,5 da oluyor 16 da oluyor zannedersem 17 de olur fakat derınlık önemli.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
cevap veren herkese teşekkürler.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
arkadaşlar ford focus taki ses sistemi çok hoşuma gidiyor. bas ve tiz sağlam vuruyor. bizim araçlara mid takımımı alamk gerekiyor aynı ses kalitesini almak için.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hayırlı olsun demek kalmış bana
![]() |
|
![]() |
|
sorunsuz bir şekilde hoparlör montajını bitirdim. ses kalitesi istediğim gibi güzelleşti. 17cm de hiç sorun çıkmadı söylediğiniz gibi. daha büyük bir hoparlör bile olur. yeter ki şu ölçüleri geçmesin; hoparlör yuvasının boyutları çap:14.3 cm, derinlik :5.8cm-6.5cm (hoparlör yuvasının dip kısımının derinliği aynı değil. bu yüzden iki ölçüyü de yazdım). bir yerlerde mutlaka yazıyordur fakat bu yazıyla kulak dolgunluğunu kazandırmış olurum siz değerleri dostlara.
son olarak orijinal soketleri kesmedim. kabloyu sıyırarak yeni hoparlör kablolarını bantladım. saygılarımla. Düzenleyen arachnid - 05 Mayıs 2013 Saat 14:43 |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Hayırlısı iyi müzik dinlemeler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |