![]() |
|
307 çatlak kalorifer peteği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 13:05 |
arabamda ön tarafta direksiyonun altında avuç içi kadar ıslaklık var sürekli oraya koyduğum kat kat gazeteleri bile ıslatabilen bir birikinti var.Ustaya götürdüm ve kalorifer peteği çatlak ve su sızdırıyor dedi 200 tl ye hallederiz dedi ama benim içim pek ısınmadı o adama ve yaptırmadım da ama usta acil yapılması lazım yoksa arabanın altını bi anda çürütür bu ıslaklık dedi sizce doğru söylemiş olabilir mi veya yalansa o ıslaklığın sebebi nedir bilen var mı ?
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, büyük ihtimalle çatlak değil de oradaki o-ringlerde falan sıkıntıdır hocam. Usta iyice kontrol etmeden bakmadan dediyse inanmayın başkasına da mutlaka gösterin. Şu linkteki konuyu bir inceleyin umarım işinize yarar daha önce pek çok kişiye yardımcı olmuş bir konudur. Çürütme olayının hemen olacağını sanmıyorum ki zaten gazete falan koyuyormuşsunuz dikkatli olursunuz tamiri yapılana kadar (çokta bekletmeyin tabi) ayrıca soğutma suyunuzu da sık sık kontrol edin onu ihmal edip hararet yaptırmayın aracınıza asıl o önemli bence.
Link: Kolaylıklar dilerim.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendin sök çelik macunu ile onar hiç bir şey olmaz 200TL neymiş öyle abartının daniskası.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer elinizden geliyorsa arkadaşlar güzelce tarif etmiş aynı sıkıntı 3 yönce benim başıma geldi .yaptırmadan önce mutlaka başka bir ustaya gösterin . eğer kendim yapamam derseniz öz simge peugeotta mehmet usta var birde ondan fiyat al derim .
Düzenleyen elsoberano - 25 Nisan 2013 Saat 20:54 |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zor iş bence
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |