|
aracım sağa sola çekiyor... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ADANALI_01
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 11:00 |
|
|
KURT;TÜĞ'ÜNÜ DEGİŞTİRİR AMA ASLA HUYUNU DEĞİŞTİRMEZ...
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rot ayarı balans ayarı yaptırın jantlar balans ayarı tutmamış olabılır yuzeysel olarak tek aklıma gelen bu başka bır durum söz konusu gıbı değil ön tkaım yeni diyasanız lastik jant kontrollerı ypaın rotayarı yaptırın .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
salihata
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikleriniz eskiyse onlarda çekme yapar, yıpranmamış olsalar bile lastiklerin ömrü vardır. lastiklerin üzerinde üretim tarihi yazar ona bakın.
|
|
ADANALI_01
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
|
LASTİKLERİM YENİ DAHA 2012 6 AYIN LASTİKLERİ...
|
|
|
|
peugeotttt
2. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
lastik havalarını da kontrol et.lastiklerden değilse buyuk ihtimal rot ayarlarından dır.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
ADANALI_01
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ADANALI_01
|
arkadaşlar çözdük problemi salıncakların birini değişmiştim usta diğeri sağlam demişti değiştirmeye gerek yok demişti... şimdi diğer tablayıda değiştirdik cillop gibi oldu çok şükür basmaktan korkmuyorum... hepinize teşekkür ediyorum...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |