![]() |
|
Hız ve Hararet Göstergem Çalışmıyor :-( [ÇÖZÜLDÜ] |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 22:07 |
2sinin birden çalışmaması tesadüf mü sizce ne yapabilirim :-(
Düzenleyen rolandgarros - 30 Nisan 2013 Saat 06:01 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Genelde devır ve hız çalışmaz aracınız 206 ise 206 ların göstergelerı çabuk bozulur benzın hararet çalışır ama sızde tam tersı olmuş her hangibir gostergelerden anlayan oto elektrıkçı yada servıs ışınızı görecektir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende yeni aldım aracımı aldıgımda hız göstergesi calısmıyordu aldıgım adam dediki ben gittim dedi gösterdim dedi adam bana teli mi ne cıkmıştır kopmuştur o tarz birşey söyledi 70tl tutar abi dedi dedi. benimde işim aceleydi yaptırmadım 70tl hız göstergesnn masrafı var demişti :) bende hala yaptırmadım :) benim bilgim böle :)
|
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Arkadaşım aynı durum benım başımada geldı zamanında ozamanda cehalet var bıraz kablo çıkmıştır dendı 20-30 lıra dendı gıttık 250 TL fıyat çektıler tanıdık koyduk araya zor yaptırdık 130 a böyle ışlerle çok kışı uğraşmadığı anlamadığı ıçın basıtte olsa kafaya göre fıyat atıyor çoğu yer dıkkatlı ol . |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
benımde basıma geldi 2 defa, ama kendılıgınden calısmaya basladı sımdı normal çalısıyor hız gostergesı
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
200 tlye yaptırdım ikisi birden olunca can sıkıcı hız göstermese olur da hararet önemli maalesef
Düzenleyen rolandgarros - 25 Temmuz 2013 Saat 02:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |