![]() |
|
206 rölanti alıp verme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 17:32 |
İYİ AKSAMLAR...ARACIMDA 1 HAFTADIR BİR SORUN VAR.BELİRLİ BİR SÜRE SONRA VE ARADA SIRADA ARACIM RÖLANTİDE CALISIRKEN KENDİ KENDİNE ALIP VERİYOR GAZ ALIYOR RÖLANTİDEN DAHA AŞAĞI SEVİYEYE DÜŞÜYOR...ENJEKSİYONDAN MI ACABA DEDİM SANAYİYE GÖTÜRDÜM..KAYSERİDEKİ USTA POMPANIN MÜŞÜRÜNDEN OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ VE 607 POMPA MÜŞÜRÜNÜ DEĞİŞTİRDİ...230 TL KARŞILIĞINDA...2 GÜN İYİ KÖTÜ OLDU GİBİ BİRŞEYLER 2.GÜNÜN SONUNDA AYNI SORUNU TEKRAR YAPTIRDI...ACABA POMPADAN MI DEDİK Kİ USTA GÖRDÜ ARABA ÇOK RAHAT ÇALIŞIYOR SIKINTISI YOKTU MAZOT FİLTRESİNİ İPTAL ETTİK ARAYA HORTUM ATTIK ACABA HAVALI YAKIT MI GELİYOR POMPADAN DİYE MAZOT SORUNSUZ İP GİBİ GELİYOR...BOĞAZ KELEBEĞİNDEN YAPABİLİR DİYE ŞİMDİ BOĞAZ KELEBEĞİNİ DEVREYE SOKAN KABLOYU ÇEKTİK ACABA KAPATIYOR MU KENDİNİ DİYE ŞİMDİ NADİR YAPIYOR...ACABA BUNU EGR DEN YAPABİLİR Mİ BEYNE HATA VERMİŞ...YADA BOĞAZ KELEBEĞİ TEMİZLİĞİ Mİ İSTİYOR?RÖLANTİ MOTORU OLABİLİR Mİ? TEŞEKKÜRLERRRR...
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz kelebeği yapıyor olabilir. Ben boğaz kelebeğini temizledikten sonra benzer sorunu bir süre yaşadım, adaptasyon falan yaptır dediler ama dokunmadım kendiliğinden ayara mı geldi noldu bilmiyorum. Ama devirde dalgalanmaya sebep oluyor kelebek yani, baktırmakta yarar var
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzer şikayeti ben de aracımda yaşıyorum lpg'ci enjektörlerin kirlenmiş olabileceğini söyledi ama ben sorunumun çözüleceğine inanmıyorum açıkcası..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |