![]() |
|
yağ kapağından yağ sızması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 10:44 |
arkadaşlar 2006 makyajlı kasa 307 1.4 benzinli technopacket aracımda yağ kapağından yağ sızması olduğunu farkettim. Dün sildim bu gün bu saate kadar yok ama buna bir hafta sonra bakarsam az sızma var . acaba zorlandığındamı atıyor yağı anlamadım. Birde üst kapak contasını yeni değiştirttim azda olsa yine yağ sızıyor değiştiren ustaya sorduğumda terleme oluyor birşey olmaz diyor. Yağ kapağını açıp çalıştırsam dışarı yağ ataröı bu araç merak ettim birde neden her zaman yağ kapağından sızma yok bazen oluyor cevaplarsanız sevinirim
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞIM GENELDE BU SIZMA KAĞ BAKIMI YAPTIRDIĞIN ZAMAN YAĞ FİTRESİNİN DEĞİŞTİĞİNDE BİRDE CONTASINI DEĞİŞTİRMEN GEREK YAĞ KAPAĞINDAKİ O CONTAYI DEĞİŞTİRMEDİLERSE YAĞ KACAĞI YAPAR KOPLE GENE DEĞİŞTİRİN YAĞ FİTRESİNİ VE CONTASINI USTANIZ DEĞİŞTİRMEMİŞ OLABİLİR DEĞİŞTİRMİSSE BİLE GENE DEĞİŞTİRTİN SANIRIM 10-20 TL. FİYATI
|
|
![]() |
|
arslanbey01 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arslanbey01
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar yanlış anlaşıldı galiba bende yağ kaçağı yağ filitreisinin olduğu yerden değil yağ doldurulan kapağın olduğu yerden sızıyor ama her zaman değil ben de ona şaşırıyorum Dün sildim bu gün bu saate kadar yok ama buna bir hafta sonra bakarsam az sızma var . acaba zorlandığındamı atıyor yağı anlamadım. Birde üst kapak contasını yeni değiştirttim azda olsa yine yağ sızıyor değiştiren ustaya sorduğumda terleme oluyor birşey olmaz diyor. Yağ kapağını açıp çalıştırsam dışarı yağ ataröı bu araç merak ettim birde neden her zaman yağ kapağından sızma yok bazen oluyor
|
|
ARSLANBEY01
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mantıken cevap yazmak doğrumudur bilmem yukarı doğru yoğunlaştığı için belli bir miktara ulaşıp sızacağı kıvama geldiğinde sızıyordur, orjinali 40-50 tl diğer üretimler 10-15 tl olmak kaydı ile yeni bir motor üst yağ kapağı alabilirsin, muhtemelen contalı kısmı işlemini yitirmiştir.
Düzenleyen Aziz - 22 Nisan 2013 Saat 15:55 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Contası eskımıştır eğer terleme yapmıyosa ki terleme söz konusu olamaz gibi kapak jontasıyla ışı çözersınız benım aracımdada komple motor kapağının contasından yağ kaçırıyodu çevresınden değiştirdik yağ kapak jontasınıda değiştirdik onunla garantı olsun dıye 10 numara oldu .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |