|
206 ön tampon nasıl sökülür (Resimli Anlatım) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 10:28 |
arkadaslar 206ımın ön tamponunu sökücem fakat ilgili bi video bulamadım nette ve forumda. sökme nedenim kornasını değiştirmek. bilgili arkadaslar yardımcı olursa sevinirim . .
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
xpyhre
2. Vites 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sökmeye farlardan baslayabilirsin farlari alt, üst ve sağ sol taraftanda vidalar tutuyor dikkat et sökerken far ayaklarini kirmayasin. ön panjurada montelenmiştir farlar geniş basli tors vidalarinida sökmelisin, farlari sökünce sağ ve sol tarafta ön camurluklara monte edilmiş tamponu tutan vidalari gereceksin onlarida söktükten sonra ön panjuruda tutan 4 plastik vida var üstten görünüyor zaten onlari makas gibi birseyle sikistirip, yukari dogru kaldirarak cikarmalisin sonra tamponu tutan vidalar var tamponun üzerinde geniş başli tors vidalari var onlari söküceksin sonra aracinin altina girip radyatör sacina bağli iki tampon ayaği var onlarida söktüğün zaman sis farlarin varsa soketlerini cikarttiğinda tampon iner aşaği. Korna cıkar karşina, kolay gelsin.
RESİMLİ ANLATİM YAPİYORUM. FORUM YETKİLİLER UYGUN GÖRÜRSE ( NASİL YAPİLİR BÖLÜMÜNE TAŞİNİRSA SEVİNİRİM. PEUGEOT 206 ÖN TAMPON NASİL? SÖKÜLÜR (RESİMLİ ANLATİM.) İki boylam kaburga arasında orta, dolgu delik sağında ... ikinci üç kaburga tarafından dört mantar klipleri (araba için plastik ızgara tutarak) çıkarın.Resme bakın. Üst ızgara iki ucunda yer alan M6 Torx30 cıvata, çıkartın. Şimdi farlar altında M6 Torx30 cıvata dışarı alınması gerekir. Bu far üniteleri çıkarmadan mümkün ... ve örnek kombinasyonu pense bir dizi için.Cıvata normalde çok sıkı oturan değil, bu yüzden bu büyük bir sorun olmayacaktır. Bir tur sonra cıvata elle dışarı açmak için yeterli serbest kalacaktır. İki, tarafta vardir tors vidalari. sapğ far alti, sol far altinda. tornavida siğmaz, tors ucunu vidaya oturtarak pense ile cevirerek cikartiniz. Neredeyse bitti : tampon çelik enine şasi çubuğu ile tampon bağlanıyorsanız iki M6x20 cıvata, alt bir şekilde çıkarın ... Otomobilin altına girmeyiniz ve sol ve sağ tampon alt tutucu vidalari yerleştirilmiş iki Torx20 vidalarini araci kaldırarak. sökebilirsiniz. yukaridaki resimde görüldüğü gibi tamponu tutan vidalar ön camurluklara vidalanmiştir. farlari cikardiğinizda vidalari göreceksiniz. sis farlarina gelen bağlantilari (soketleri sökünüz.) camurluktaki tamponu tutan vidayi söktükten sonra aşağı dogru hafifce tampon kenarları çekiniz. tampon tutan son torx vidalar farlar-arasında, Torx20 cıvata kalan, tamponun ortasında konumlandırılmış bir Torx20x30 cıvata olduğu onlarida sökünüz. (panjuru sökünce göreceksiniz.) (Alintidir.) Düzenleyen xpyhre - 22 Nisan 2013 Saat 11:13 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
pierson
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam bişey sorcam ben...tampon sökme konusunda acemiyim..yani sökemem..sorum şu:ön tampon o söktüğünüz yerler ve plakanın olduğu yerler cıkmış klipslerinden...vidaları tutuyor galiba...aklım oralarda...nasıl hallederim ustaya götürmeden...
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim o ne güzel resimli anlatım yaaa gidip sökesim geldi :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eline sağlık. benim birşey dikkatimi çekti benim araçtaki radyatör fanı farklı daha çok kolu var.
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok işime yarıyayacak bu fotolar. Teşekkürler.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206+ ile aynı olmuş şu sedreyi kurabilseydim daha detaylı ben de paylaşırdım.
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
güzel anlatım teşekkürler
|
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Güzel anlatım olmuş ellerine sağlık, bende sökmeyi düşünüyordum. Teşekkürler :)
|
|
tigrap
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2018 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle sökücem ya |
|
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
|
ben sökmüştüm zor değil birde sökmüşken fan müşürü vb... uçları zımpara yapıp temizleyin https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=44580&title=sis-farlarim-geldi
|
|
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
|
Sail
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimler silinmiş mi?
|
|
3535alttire
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 3535alttire
|
Resimler yenilense ne güzel olurdu çokta makbule geçerdi benim gibi yeni üyeler hep konuyu buluyor ama resimlere ulaşamıyor :)
|
|
Sail
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arka tampon ve kuşağı nasıl sökülür acaba?
|
|
ilim tâlibi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |