![]() |
|
Ses Sistemi İkinci El Alınırmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 Saat 23:08 |
||
Arkadaşlar anfi ve bufer almak ıstıyorum ıkıncı ellerıde araştırıyorum kısıtlı butçem var acaba bu tarz elektronık urunlerde ıkıncı el tercıh etmelımıyım etmemelımıyım nelere dıkkat etmelıyım tercıh edersem bıle bılgısı olan arkadaşlardan yardımlarını rıca edıyorum ...
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Şansına ve satan kisinin vicdanina kaldigin icin tercih tamamen senin. |
|||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Aynen hocam katılıyorum malın neyin ne oldugunu zaten satcı biliyodur ama ben derim ki tanıdıgın bıldıgın ürünleri al
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Tanıdık biri olmadıktan sonra ikinci el tercih etme . Alırsan da ürün yıpranmış vidaları bozuk ise hiç bulaşma.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
+1
![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Arkadaşlar sağolun cevaplarınız ıçın görmeden almayı dusunmuyorum zaten deneyıpte alıcam yanlız bu bobıne falan ışlem uygulayanlar oluyomuş subwoferın , anfiyede soğuk lehım falan atıyolarmış öyle bır muddet gıdıyomuş bunları anlayabılmenın yolunu merak etmıştım ama cevaplardan sonra sıfıra yönelıcem galba araştırmaktayım butçeme uygun bıseyler .
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Ürününe bakarım alper şuanki buteçeme uyarsa göruşuruz neden olmasın :) |
|||
|||
![]() |
|||
||
eyvallah hocam bak yinede bir yardımımız olur belki tamir falan görmedi kesinlikle 1ay kullandım amfiyi |
|||
![]() |
|||
||
Hocam çok sağolun ılgınız ıçın ama gerçekten şuankı butçemın ustunde bunlar bır hafta kadar oldu mıd bass 13 hoparlör aldım teybe bağlattım onlara hıç bağlantılarına dahı dokunıcam subwoferı beslıcek bır anfi makul bıde subwofer olsa yeter bana fazla bassta ıstemıyorum.Sizin urunlerınızı de çok beğendım urunlere göre fıyatta uygun aslında ama dedığım gıbı benım butçem altta kalır bıraz hayırlı satışlarınız olur ınşallah ...
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |